keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Tiistain 14.9.2010 ryhmätokotreenit

Käytiin eilen LPKY:n yleisissä tokotreeneissä. Porukkaa oli ihan kiitettävästi, alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen otinkin Milanin ensin kentälle. Aloitettiin paikkamakuulla, ei näköjään jaksa pitää kontaktia häiriössä jos ei mitään vähään aikaa tapahdu, meni maahan vasta toisella käskyllä. Muuten ei ongelmaa. Lisää häiriöharjoittelua ja varmistettava että koira on kuulolla ennen käskyn antoa.

Seuraavaksi kokeiltaan uusien sääntöjen mukaista "neliökävelyä". Mikäköhän sen nimi jatkossa on? Asentojen järjestys maahan-seiso-istu. Istumista on viime aikoina palauteltu mieleen, mutta ei näköjään vielä toimi tarpeeksi hyvin. Yksittäisliikkeenä muistuu mieleen jo paremmin.

Metallinoutoa ensimmäistä kertaa vieraalla kapulalla. Herra Nirso pohti taas oman aikansa, että mitenköhän päin tuon nyt suuhun ottaisi, jos ottaisi ollenkaan :) Toi reippaasti kun kapula oli suuhun saatu. Ja aargh!!! Milan kun niin hyvin sietää jo valmiiksi muita uroksia niin ei välttämättä kaipaisi rotikkauroksia niskassa kesken noudon. Ei pitäisi olla liian vaikeaa pitää piskejä narun päässä, vahingon piikkin nuo tapaukset kun ei aina mene.

Omatoimisesti otettiin vielä luoksetulon pysäytyksiä lyhyeltä matkalta sekä kaukoja ensin maahan-seiso ja vielä lopuksi istu-seiso. Jotain edistymistä havaittavissa, mutta vielä on töitä tehtävänä. Ruutua otettiin ensin kaksi toistoa kosketusalustalla ja viimeinen pysäytyksellä. Hyvä fiilis jäi :)

Lilin kanssa otettiin vielä lyhyt "viettitreeni" eli pieniä pätkiä seuraamista, jääviä ja luoksetuloa lelupalkalla. Teki mukavan innokkaasti ja vielä melkein tarkastikin. Voi olla silti, että joutuu ennen koetta tekemään myös makkaratreeniä ettei kokeessa tarvitse edistää puolta metriä ja että sivulle käsky tarkoittaa viisi hyppyä ensin ylöspäin :)

Tokokokeille tehty blogiin oma sivu, jossa Milanin AVO-kokeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti