maanantai 6. joulukuuta 2010

Vapaan viettoa

Ruhtinaallisesti kolme päivää vapaata ja mitäs sitä ollaankaan tehty :) Koirahiihtoa odotellessa testattu menoa potkukelkalla (kaikki hengissä edelleen :), Taipalsaarella metsälenkkeilyä (riistahirmut taas elementissään...) sekä agiliidelty kun torstaina ei jaksanut lähteä ryhmätreeneihin. Viikolla ollaan muistettu myös tokoillakin niin yliopiston parkkiksellakin kuin kotonakin.

Hyvin erottuu lumisesta maastosta


Täältä me tullaan!


 

Lumi sen kun pöllyää!
 Milan tulee!

Hmm, mitäs tuolla näkyy...

Parta jäässä...Lauantain ja maanantain agitreenit, ihan perusjuttuja. Lauantaina estetreeninä pujottelua (erityisesti avokulma), keinua, puomia, pöytää sekä kontakteja. Piirretystä radasta tehtiin vielä pätkiä eri järjestyksessä, kuten pöydältä hypyt 4 ja 6, mutta molemmat hypättiin pyödän puolelta. 9 ja 12 putkille vienti molempiin päihin ja pujottelusta myös vaihtoehtoisesti suoraan hypylle 13. Milan juoksenteli iloisen vauhdikkaasti puomia. Lilin hypyn kaarrokset pitää saada pienemmiksi, oli nimittäin työ saada neiti kääntymään hypyltä kepeille.LauantaiSunnuntaina tehtiin pätkä eräästä epiksistä ja tarkoitus oli nyt päästä tekemään persjättö mihin jo silloin suunnittelin. Epiksissä 3 hypyn tilalla oli muuri, mutta en jaksanut sitä nyt raahata paikoilleen. Pari kertaa onnistuin tekemään persjätön, mutta vaikka miten yrittää lähettää koirat hypyille, että saisin etumatkaa, mutta silti tulivat (matalat) hypyt sen verran nopeasti, että piti sitten tehdä takaaleikkaus putkelle. Tässä sekin toimi, koska rata kääntyi, mutta epiksissä mentiin vielä suoraan. Toisin päin tehtäessä takaaleikkaus ennen hyppyä 14 aiheutti molemmilla pyörähtämisen, jälkeen päin tajusin, että olisi pitänyt tehdä se vasta seuraavalla hypylle, kuten joskus aiemminkin ollaan tehty. Mut ei voi kaikkea heti muistaa :) Lisäksi estetreeniä.
Maanantai
Tokotreeneissä ei mitään mullistavaa. Ei vielä mitään paniikkia ja molemmille on nyt kolme koetta varattuna keväällle. Saas nähdä riittääkö nuo kokeet vai pitääkö vielä rehkiä syksylläkin :)

Hyvää Itsenäisyyspäivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti