perjantai 31. joulukuuta 2010

Tavoitteita

Näin vuoden vaihtuessa onkin hyvä pohtia, että mitä ollaan saatu kuluneena vuonna aikaiseksi ja mitä pitäisi saada tulevana...

Vuodelle 2010 vaihdettiin lajia, pk-jälki jäi ja tilalle tuli ensin toko ja sitten agility. Talvella hiihdeltiin ahkerasti ja Milanin kanssa osallistuttiin myös ensimmäistä kertaa (ja ensimmäisenä snautserina) valjakkohiihtokisoihin helmikuussa Imatralla. Koira meni hyvin, rapakuntoinen omistaja onnistui vetämään suksia ahkerasti kisakuntoon laittaessa yläkropan lihakset jumiin sekä vääränlaisella tankkauksella vatsan sekaisin, joten omalta osin meni pahasti vain hiihtelyksi. Ajallisesti olisi pitänyt päästä parempaan, joten voipi olla että osallistutaan toistekin. Tokossa oli tavoite saada osallistumisoikeus voittajaan, se tuli ja kaupan päälle Milanille koulari TK2. Myös Lili teki debyyttinsä ja ansaitsi TK1:sen kolmella luokkavoitolla. Ilmeisesti neiti suivaantui sen verran pahasti kotimoppepuheista, että päätti vähän näyttää omistajalle :) Myös agiliitämään päästiin odotettua enemmän ja tässä edistyttiinkin niin hyvin, että Lili kävi tekemässä ekat startitkin jo marraskuussa Hannelen kanssa. Epiksiin ehdittiin jonkin verran osallistua ja molemmat kerran palkintopallilla. Lili kävi myös kolmessa näyttelyssä esittämässä kauneuttaan myös parille erikoistuomarille Erittäin Hyvän arvoisesti. Missikisat taisi jäädä tähän, jota tuskin kukaan meistä jää suremaan :)

Hmm, tavoitteita vuodelle 2011:
- Milanille tokosta TK3/osallistumisoikeus EVL:ään
- Lilille tokosta TK2
- Agilityssä varsinainen kisauran aloitus, vuoden aikana ainakin yksi koira 3-luokkaan, mieluiten molemmat :)
- Voisi osallistua ainakin yhteen valjakkohiihtokisaan. Epäselvää vielä kummalla - tekisi mieli käydä parantamassa aikaa Milanin kanssa, mutta toisaalta Lili alkaa olla sellainen tykki ladullakin, että pesee Milanin mennen tullen :)

Tarkoitus on vielä tänään ehtiä hallille agilityä treenailee (kun taas jäi vähän eilen väliin hiihtelyn takia...) ennen Uuden Vuoden "juhlintaa". Milanista olisi kiva käydä pihalla raketeille rähjäämässä, mutta ehkä tyydymme ihailemaan niitä pääasiassa ikkunasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti