maanantai 6. elokuuta 2012

Ei enää vaan makoilla

Ettäs neidit tietää sen!


Neljä viikkoa lomaa meni taas aivan hujauksessa ohi. Ei taidettu ehtiä tehdä puoliakaan mitä oli alunperin suunniteltu. Mutta toisaalta, pieni laiskottelu tekee välillä vaan hyvää :) Metsälenkeilläkin riistan jälkien pongailu vaihtui mm. mustikoiden ja vadelmien pongailuun. Jälkimmäisessää Lili osoittautui varsin taitavaksi, ahne koira tarkalla nenällä osaa joskus olla hyödyllinen :) Muuten Lilikin on viettänyt treenitaukoa karsinnoista lähtien.

Viikonloppuna ei enää löhöilty, vaan molempina päivinä heti aamusta oli luvassa aksailua Oreniuksen Juhan koulutuksen muodossa. Kuinka paljon ihminen voikaan hikoilla... No, hallissa oli aika lämmin ja oman vuoron aikana tuli muutama juoksuaskel otettua :)

Lauantain rata näytti tältä:


Ei mitään turhia kikkailua, vaan sellaista mitä voi tulla normaalisti kisoissakin vastaan. Ekalla yrityksellä taidettiin näyttää kaikki meidän bravuurit, että kuinka se nyt taas lipsahti väärälle esteelle :) Onneksi Juhalla oli tepsivät lääkkeet tähän ongelmaan. Hieman epäilytti, että onnistuuko 14 hyppy ikinä kauimmaisen siivekkeen kautta vietynä ja siitä sylkkärillä hypylle. Ei muuten kertaakaan hypännyt hyppyä väärin päin! Sylkkäri onnistui muutaman kerran tosi hyvin, mutta tätä pitäisi oikeasti harjoitellakin (hyvin on selvitty tähänkin asti ilman sen osaamista :), ei sitä koskaan tiedä milloin vois vaikka tarvitakin.

Video viimeiseltä vedolta, linkki videoon (upotus blogiin ei nyt oikein toimi?).

Sunnuntaina jatkettiin tällaisella kuviolla:


Video on aivan lopusta taas ja siinä vaiheessa oli jaloista aivan puhti pois. Ja sitten kun pitäisi niillä jaloilla ehtiä johonkin, niin jää muu ohjaaminen vähän vaillinaiseksi. Muuten olis tullut nolla, mutta kun kiirehti vaan pussin jälkeen tekemään vetoa hypyn oikealle puolelle, niin meinasi Lili tulla pussista ohi kun ei ollut mitään ohjausta (korjasi kyllä itse ohjaajan virheen) Alussa ehti vielä hyvin 21 esteelle valssaamaan, lopussa oli pitänyt vaihtaa esim. vastakäännökseen. Muutamalla hypyllä olis myös saanut tiukemman linjan, jos ois vaan jaksanut enää... Kiitos Marikalle kuvaamisesta!

Video.

Näillä opein sitten lauantaina taas Kouvolaan kisaamaan! Juha kehui Liliä teknisesti taitavaksi, vauhtia vaan lisää vedettämällä ja tsemppaamalla. Eikä niitä lipsahduksia satu kun ohjaaja ohjaa vaan tarkasti ja loppuun asti :)

Ettei Lili joutunut ihan kylmiltään rääkkiin, niin kävi vähän ottamassa tuntumaa aksailuun Nomin treeneissä edellisenä iltana. Treenailtiin ulkokentällä ja olihan Nomille taas hyvää häiriöharjoitusta... Toisella kierroksella alkoi jopa toimimaankin kun oli häiriöt analysoitu :) Ensimmäistä kertaa treenailtiin ulkona keppejä ja vielä rataan yhdistettynä, mutta tässä onneksi ei Nomilla ollut ongelmia. Eniten ongelmia tuotti takaaleikkaus pitkälle suoralle putkelle, kun tuppasi kääntymään putkessa ympäri. Valssilla ei ongelmia, eikä enää leikkauksellakaan kun pistettiin palkka putken päähän odottamaan :)

Edellisellä viikolla Nomi tekikin pidempää vauhdikasta pätkää, jossa testailtiin kontaktien toimivuutta radalla. Hypyt oli 25-30 cm ja Nomi oli ensin tauon jälkeen sitä mieltä, että tarteeks noita hypätä jos vois vaikka kiertääkin... Sori, mut kyl tarttee :)

Milanin toipuminen leikkauksesta on edistynyt hyvin, mutta saa jätkä lomailla vielä tämän kuun. Toisin kuin me muut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti