tiistai 28. elokuuta 2012

Penneleitä

Olihan sunnuntaina Nomilla ihmettelemistä... Kahdeksan kappaletta viisiviikkoisia penneleitä!


Ihania ja reippaita koiranalkuja!Pikkukaunotar...


Ruoka-aika!


Porukassa saa hyvät unet...


Niin ja oli siellä vielä marsukin... Ei Nomista taitaisi olla enää rottakoiraksi :)


Eiköhän me käydä vielä pienet moikkaamassa ennen kuin lähtevät uusiin koteihin. Pistävätköhän silloin jo Nomin matalaksi :)

Video vierailusta täällä.

Ennen vierailua ehdittiin käydä juoksemassa hallilla parit agilitystartitkin. Perusvarmaa menoa, muutama tosi onnistunut kohta ja sitten se yksi harmittava lipsahdus. Tietty molemmilla radoilla... Mutta mahdollisia ansoja oli useampikin, joten jos vain yksi kosahtaa niin edistystä sekin :) Tämän päivän haasteet oli taas Topran Samin käsialaa.

Agiradalla oli aloitus, joka juuri edellisen viikon treeneissä oli tökkinyt. Nyt niistosokkari toimi oikein hyvin. Ja hei, meni vedolla aika näppärästi putken oikeaan päähänkin! Työvoitto! Harmittavasti radalla oli vielä toinenkin putken väärä pää tyrkyllä ja sieltähän Lili itsensä löysi. Milloinkohan minä opin, että tuollaisessa tilanteessa neiti on kuvainnollisesti kiskastava partakarvoista mukaan. Ei usko vähemmästä, ei...

Hyppyradalla oli tarkoitus tehdä slalomeissa persjätöt, mutta jälkimmäisessä en sitten ehtinytkään eikä plan b oikein ollut valmiina, joten pikasovelluksena yritin vain kääntää muuten hypylle. Melkein onnistui, mutta sitten pahuksen putki imaisi pienen neidin ties kuinka monennen kerran. Olisi vaan pitänyt valssata muurin jälkeen. Loistava vienti kepeille! Muuri oli niin tyrkyllä ja väli todella ahdas, kerrasssaan nappisuoritus.

Mutta hyllytavaraa oli lopulta taas vain tarjolla...


Lauantaina jatketaan Ruokolahdella... Toivotaan sitten niitä nolliakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti