tiistai 11. joulukuuta 2012

Tosikot lenkkeilee

Tosikoiden kruunaamaton kuningatar - Lili :) Ei ole neiti huumorintajustaan tunnettu :) Milan kovasti yrittää innostaa leikkimään, mutta ei lämpene, ei sitten millään.


Hyvä, että edes samalle kivelle mahtuvat :)


Toiset tykkää juosta vapaana metsässä ja toiset, hmm, hihnassa. Nyt ollaan taas innostuttu juoksuharrastuksen kanssa, ennen lumentuloa ehdittiin pari viikkoa juosta lentokentän lenkkiä kolme kertaa viikossa. Sports Tracker mittasi lenkille pituutta 9,45 km ja aikaa siihen saatiin kulumaan 1 h 10 min. Yksi kerta oli "pikalenkki" 5 minuuttia nopeampi, kun eräät innostui 6-tien puoleista laitaa tultaessa jahtaamaan rekkoja niin sitä tultiin aika haipakkaa :) Idiootit... Seuraavan kerran lentokentän lenkkiä mennäänkin suksilla ja valitettavasti ilman vetokavereita, toiset niin kaihoisasti tänään katsoivat ohi menevää latukonetta. No ehkä siihenkin hommaan kohta päästään. Tänään kuitenkin pistetään taas lenkkarit jalkaan, koirat vetovyöhön (Nomi flexissä perässä) ja uusia juoksureittejä etsimään!

Treenit on tosiaan tämän kuun tauolla. Lili on taukonsa ansainnut (itse se voi olla toista mieltä) ja Nomi taas juoksujen jälkeen tykkää enemmän vaan makoilla vällyjen alla... Heti juoksujen jälkeen teki oikein innokkaasti hommia, mutta sitten alkoi taas nämä akkojen vaivat. Ei jaksa edes Muskan kanssakaan leikkiä... Ja kun ei ole Nomia pitkästä aikaa kuvattu tositoimissa ja oli niin reippaasti mennyt edellisellä kerralla, niin halusin sitten ottaa videolle meidän treenit. Ohjaajalle tuttu rata, muutama hyppy pois, niin sehän on maksien SM-joukkuerata viime kesältä :) Nomi oli jo vähän perässä vedettävässä fiiliksessä... Pätkiä tulee hyvin, mutta vähän on sellaista hölköttelyä, josta terävyys puuttuu. Tästä syystä en korjannut alun virhettä päällejuoksussa ja varastikin vielä lähdössä, samperi... Hyvä korjaus A:lle :)

Nomin sisko Jilly sen sijaan on jo reippaillut kaksi LUVAa. Mahtavaa, onnea :) Nomi aloittaa kisaurakkansa vasta kun ei tarvitse jännittää, että huvittaako neitiä vai ei. Tekniikan puolesta olisi voinut startata jo heti kisaiän tultua syksyllä täyteen.

Ainaiset lumityöt ei ehkä niin iske, mutta on se vaan niin kivaa kun on niin puhdasta ja valoisaa...

En minä sinun kanssa leiki, mutta voidaan me yhdessä kaivaa lumihankea...
Nomin omat hangen tutkimukset...
Liliäkin alkoi kiinnostamaan että mitäs täällä touhutaan...
Milan löysi hangesta...lunta...syötäväksi...
Mutta ollaan me silti bestiksiä...


Tai pakko päästä juuri sille tietylle pedille vaikka siivouksen takia niitä olisi useampikin siinä rivissä valittavana :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti