lauantai 23. elokuuta 2014

Mini-mustat nätteinä Kouvolassa

Kolme (!) mini-mustaa matkasi aamusta Kouvolaan erinomaisessa herraseurassa. Kai sitä nyt kerran kahdessa vuodessa ehtii vaikka näyttelyssäkin käymään, sen verran aikaa edellisestä kerrasta on jo vierähtänyt. Viimeeksi oltiin niin laihoja ja pitkärunkoisia, nyt ehkä sillä saralla oli havaittavissa jo parannusta :)

Perillä tavattiin vielä Hanne & Mofikin. Järjestäjät olivat selvästi ajatelleet meitä kun kääpiösnautseri, sheltti ja bc-kehät olivat vierekkäiset kehät ja kaikkien rodut alkoivat heti klo 10. Mikä oli todennäköisyys... Aamulla sai jännittää että kastutaanko näyttelypaikalla, mutta niin ei onneksi käynyt. Mutta ei se sadekuuro näköjään kaukana ollut kun Utissa olisi jo kastuttu. Teltta-alueen nurmikko oli aivan märkää vielä aamusta, joten omat kengät sai märäksi. Aamulla puunattu Nomi sais tiukasti käyskennellä ennen kehää vain hiekka-alueella, nurmikolla prinsessalle oli oma hovikuljetuksensa ettei vaan karvat kastu. Mutta mikäs tuon kokoista koiraa on kannellessa :)

Kääpiösnautserit arvosteli tuomarimuutoksen jälkeen George Schogol Georgiasta. AVO-luokassa oli narttuja peräti 7, joten ei tarvinnut yksin kehässä juoksennella. Nomi oli näyttelypaikalle tultaessa aivan riemuissaan väenpaljoudesta ja kiskoi, kitisi ja käveli välillä kahdella jalalla... Näyttelytreeneissä ehdittiin käydä peräti kahdesti ja siellä Nomi keräsi paljon kehuja konkarimaisesta esiintymisestään. Sitä ei olla ainakaan harjoittelulla pilattu ;) Oman vuoron lähestyessä alkoi mieleen hiipiä epäilyt että se esiintyminen tulisi tänään olemaan ihan jotain muuta kuin kehujen arvoista... Mutta nakeilla näyttää olevan taianomainen vaikutus :D

Nomi 3 v.
Arvostelu kuului näin:

"3 years. Compact bitch of good size and format. Lovely expression. Good eyes and ears. Could have stronger topline. Good tailset and carriage. Should be more parallel in front when up and down, wide stepping. Rolling movement." 

Juoksutti meitä kehässä vielä yhden ylimääräisen kierroksen, mutta eiköhän nuo levottamat etujalat olisi tullut ilmi vähemmälläkin ;) Arvosanaksi Erittäin hyvä.

Nomi viikkoa aiemmin juuri trimmattuna.
Kavereille samat arvosanat, ainoastaan Merrille erinomainen. Mutta eipä kukaan tainnut olla pettynyt suoritukseen? Agilityssä Nomin kintuillakin pääsee ihan vauhdikkaasti eteenpäin niin halutessaan :)

Se kolmas mini-musta olikin vaan turistina eli Muskan tytär Mimmi, joka on ollut täällä päin nyt viikon verran hoidossa. Nomi kävikin jo viikolla pari päivää Mimmiä leikittämässä - jos ei pentuna Mimmi vielä innostanut niin nyt oli näillä kahdella hyvin yhteinen sävel leikeissä.

Äiti ja tytär - Muska ja Mimmi (Muska kuvassa oikealla ;)
Kuvia räpsittiin vielä kotonakin muutama. Pitäisi kyllä ulkoiluttaa tuota kameraa vähän useamminkin ja muuallakin kuin pihamaalla, mutta näihin on nyt tyydyttävä ;)

Söpöstelyä, sen Nomi osaa :)

Mököttävä ilme.

Riittää tää poseeraaminen!
Nomi elementissään keppiä tuhoamassa...


Ja aksahalli kutsuu seuraavaksi, johan sitä on pari tuntia ehditty levätäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti