sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Nollaa pukkaa (treeneissä ainaskin :)

Takana taas yksi tehoviikonloppu agilityä, molempina päivinä Lilin kanssa Rissasen tehotreeneissä. Jalat huutaa hoosiannaa, kun käy vielä treenien perään hiihtämässä. Mutta viime vuoteen verrattuna, ei muuten puuskuta tai jalkoja hapota treeneissä, joten kyllä se kuntoilu kannattaa :) Tosin meidän kuntoilu on ehkä liian kestävyyspainoitteista tällä hetkellä, pitäis vähän herätellä niitä nopeitakin lihassoluja, jos niitä vielä itseltä löytyy. Ensi viikko otetaankin vähän kevyemmin, kun Lilillä on hyvin ansaittu hieronta tiistaina. Onneksi oli Einillä heti peruutusaika tarjota. Oma lihashuolto joutuu odottamaan pääsiäisen jälkeen.

Mutta asiaan... Perjantaina aloitettiin luennolla (eikä näin Nomilla ryhmätreenejä), ihan perusasiaa, mutta onneksi saatiin viikonlopun ratapiirrustukset jo etukäteen niin ehti upota päähän huonomuistisellekin :) Sama ratapohja molempina päivinä, vain numerot vaihtoivat paikkaa :) Leijeröintiä oli luvassa molemmille päiville, jonka Lili kyllä hyvänä päivänä hanskaa. Neitihän tunnetusti irtoaa esteille :)

Ratapiirros lauantailta:

Minusta aloitus tuntui "helpommalta" puomin vasemmalta puolen mentäessä, jolloin neloselle leijeröinti ja siitä veto kepeille. Hypyn tuli oikein, mutta itse rynnin liikaa, jolloin aloitti kepit kakkosvälistä. Mutta kuulemma tämä olisi parempi mennä toista puolen. X yritystä takaaleikkauksella, ei mikään yllätys ettei toivoakaan onnistumisesta. Persjättö hyvä, jos sen vaan ehti tekemään. Kerran tuli jo jaloille, viimeisellä kerralla sitten vihdoin onnistui. 22-23 väli saatiin jo ihan luvan kanssa leijeröidä ja hyvinhän tuo sujui. Löytyi myös oikea putken pääkin eli 25 :) Muuten rata aika perusjuttua, mutta kyllä ne silti pitää sössiä sen sata kertaa ennen kuin alkaa asennetta löytymään. Radan läpi juokseminen ei ota kunnon päälle, mutta Lilin käskyttäminen sen vaatimalla aggrella kyllä ottaa...

Video viimeisestä vedosta, ne rävellykset jätetään pienemmän piirin tietoisuuteen :) Näissä videoissa ollaan päästy äänenkäytössä ihan uudelle tasolle. Siis voi kamalaa :D


Sunnuntaina oltiinkin heti ensimmäisessä ryhmässä vuorossa, pakkasta niihin aikoihin vaivaiset -15. Hiki tuli silti... Vähän säästeltiin Liliä ja mentiin medihyppyjä, joka ei välttämättä hirveästi helpottanut suoritusta. Se mikä säästettiin ylöspäin hyppäämisessä mentiin sitten eteenpäin korkojen kera. Ehti suorittaa matkalla hyvin monta ylimääräistä estettä... Ratapiirrustuksen nähtyäni tuli mieleen, että teemana taitaa olla, että kuinka monta kertaa saat koiran täydessä vauhdissa jalkoihin ja hups ohjaaja nurin... Kuvasta poiketen hyppy 17 mentiin lopulta suoraan. Olisi siihen ehkä juuri ja juuri ehtinyt, mutta valssilla takaakierto olisi pitänyt vääntää, ei olisi uskallus riittänyt persjättöön. 16 kg täysillä jaloissa lennättää aika ikävästi nurmen pintaan, nimimerkillä kokemusta on...

Ensimmäiset yritykset eivät olleet kovinkaan loisteliaita, Lili oli menossa ihan johonkin muualle kuin olin suunnitellut. Eniten treeniä vaati odotetusti 5-6, kun neiti oli vaan paahtamassa kepeille. Ja kun keppien aika tuli, niin ei se aloitus ihan tosta noin vaan onnistunut. Mutta putkeen ei mennyt kertaakaan :)

Videolle päätyneen vedon jälkeen olikin hyvä lopettaa :) Toisella kierroksella yksi veto ja se oli siinä! Ei nyt ihan optimaalista kaikissa kohdin, mutta väliäkö tuolla :)


Varaslähtö huomiseen ja tänään juhlitaan vielä Nomin synttäreitä. Meidän aina yhtä ylisöpo, hauska ja helppo pikkuotus täyttää 2-v.! Saatiin tästä pienestä sellainen seuralainen kuin haluttiinkin ja niin, niin paljon enemmän! Onnea, onnea pieni prinsessa!

Kuvassa Nomi ensimmäisenä iltana kotona kypsässä 7 vkon iässä. Tässä välissä Nomi on vähän kasvanut (mutta ei paljoa :), mutta kettu on saanut vähän kärsiä suosikkilelun asemastaan :)


Paketista ei tullut uutta kettua, vaan jotain muuta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti