torstai 6. kesäkuuta 2013

Piimäparrat kisareissussa

Vain yhdellä kolmikosta on parta vakiovarusteena, mutta saatiin se kisareissun aikana "kasvamaan" muillekin :) Seura tekee kaltaisekseen ja piimä on hyvää janojuomaa!

Se on kätevää, kun on kaikki eri säkäluokissa niin ei tarvitse kisata toisiaan vastaan. Tosin ainoastaan mittatikku taitaa olla sitä mieltä, että Lili on maksi :)


Samasta paikasta löysin itseni kuin sunnuntainakin eli Kouvolasta eikä kelikään ollut tässä parissa pahemmin muuttunut. Onneksi iltaa kohden hieman viileni. Illan ohjelmassa kaksi agilityrataa Johanna Nybergin käsialaa. Helpot radat, joka ei tietenkään ole takuu siitä, että niita nollia tulisi :) Aika löysää ohjausta itseltä, jotenkin takaraivossa jyskytti ne viime kisojen rimanpudotukset niin ei arvannut pahemmin vedättää. Mutta ei radatkaan mitään juoksuratoja olleet.

Ekalta radalta nolla! Luulin kyllä, että puomin ylösmenolta olisi tullut virhe, mutta eipä tullutkaan. Muurin palikat kolahti ikävästi lopussa, mutta ei oltu tuuria vielä loppuun käytetty :)

Tokalla radalla ei oikeastaan muuta haastavampaa kohtaa kuin kepeille vienti, joka sujui oikein mallikkaasti! Koiralla oli vielä lopussakin enemmän menohaluja kuin ohjaajalla, turha takaaleikkaus A:lle, huono kontakti, jonka jälkeen homma ei ollut enää hanskassa. Toka vikalla hypyllä ei lue takaaleikkausta vaan on kääntymässä väärään suuntaan ja kun huomaa virheensä riman päällä niin ryskis. Voihan peeveli...

Noille kisakontakteille pitäis ihan oikeasti alkaa jotain tekemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti