perjantai 21. marraskuuta 2014

Kauden päätöskisat - keppivirheitä ja tuplanollaa

Tämä kausi olisi nyt kisojen osalta siinä! Viimeiset kisat tälle vuodelle käytiin kirmaisemassa kotihallissa viime sunnuntaina. Tarvitseeko arvata kumpi vastasi mistäkin tuloksista ;)

Nomi pääsi aloittamaan urakkansa 2-luokassa taas kerran ensimmäisenä koirakkona. Tuomari Anne Savioja oli tehnyt oikein sopivat radat, tuntui osittain helpommilta kuin viime syksyn 1-luokan radat. Tavoite oli suht vaatimaton eli saataisiin ainakin paremmat suoritukset kuin edellisellä kerralla Annen radoilla. Se sentään täyttyi. En tiedä onko meillä hirveä kiire pois kakkosluokasta - startit on yleensä iltapäivällä ja vähän osallistujia niin pääsee ajoissa poiskin ;)

Hyppyradalla aloitettiin. Nomi lähti ihan kivasti matkaan, ei nyt ihan yhtä täpäkästi kuin perjantain treeneissä mutta kulki sentään. Kepitkin oli niin helpot kuin olla vaan voi, mutta pahus kun ei taaskaan riittänyt keskittyminen loppuun asti. Uhkasin kyllä vetää kepit käsiohjauksella, mutta eihän sitä itse osaa kun ei treeneissä ole tarvetta moista apua harjoitella. Lopun suoran putken jälkeinen elämä ei nyt ollut ihan niin sujuva noin, mutta selvittiin kuitenkin. Laskin vähän sen varaan, että jos en vaihda puolta ennen putkea niin saisin sen verran etumatkaa että ehtisin pidemmälle...


Hypärin ihanneaika oli laskettu suht tiukaksi etenemällä 3.6 m/s (välillä on kolmosissakin löysempiä ihanneaikoja...), joten kepeistä vitonen ja jokunen kymmenys yliaikaa. Vain yksi nolla, joten tultiin radalla toiseksi.

Agirata oli oikein kiva myöskin. Nomi vaan otti lähdössä ihan hirveästi häiriötä hallissa mekastavista lapsista, joten vähän epäilytti että saako mini-mustaa radalle lainkaan. Alku ihan sujuvaa menoa ja Nomin keinusta saisi Lilikin ottaa mallia! Kepeille taas kosahti, tällä kertaa aloitukseen suoraan. En tiedä olisiko auttanut jos olisi suoristanut linjaa vielä enemmän. Ehkä. Mutta ei onnistuneet kepitkään olisi paljon mieltä lämmittänyt, jos sen jälkeen "kävellään" pituuden yli ja lopussa vielä otetaan kielto hypyltä kun pitää jäädä kuuntelemaan niitä lapsia. Huoh. 15 vp + hitusen yliaikaa. Silti kolmansia.


Veeralle kiitokset videoista!

Välissä ehdittiin käydä kaupassa ja kotona syömässäkin (kotikisojen etuja) ennen kuin oli Lilin vuoro startata Annen radoilla. Agilityrata olikin tehty kakkosluokan radan pohjalta, mentiin vaan vähän toisinpäin. Aika kiva! Lilillä perusvarmaa menoa ja nolla!


Tiinalle kiitokset videosta!

Ennen hyppyrataakin ehdittiin käydä taas kotona piipahtamassa ja hakemassa kaverit messiin. Hyppyradallakaan ei mitään ihmeellistä etukäteen (paitsi aika ikävä kulmasta pussista poistumiseen), alkuun olisi ollut moniakin vaihtoehtoja, mutta päädyin sitten itselle "helpoimpaan" vaihtoehtoon. Itse suorituksenkaan aikana ei tapahtunut mitään kommelluksia (paitsi että kameralla alussa hieman vaikeuksia tarkentamisen kanssa), joten Lilille jo toinen tuplanolla tälle syksylle näinkin vähäisillä starttimäärillä. Hitaasti mutta varmasti :) No, toinen menee sen minkä pystyy, mutta minkäs sille voi jos muut menee kovempaa.Kisailuja jatketaan joskus ensi keväänä. Nyt odotellaan talven tuloa! Pientä esimakua saatiin jo pari viikkoa sitten ;)


P.S. Nomin luonnetestivideokin on juuri latautumassa, joten löytynee piakkoin edellisestä postauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti