lauantai 5. syyskuuta 2015

Kolmiviikkoiset käppänänalut

Kulunut viikko onkin ollut huimaa aikaa pentujen kehityksessä. Nythän ne alkaa olla oikeita käppänänalkuja, jotka ottaa kontaktia ihmiseen, kävelee auttavasti, leikkii ja syö muutakin kuin äitin maitoa! Niin ja osaa haukkua klo 5 lauantai-aamuna. Ja jos se ei auta niin karmeat murinat päälle :)

Suurin osa ajasta toki vielä nukutaan ja eroja pentujen välille tässä vaiheessa on vaikea saada. Riippuu niin päivästä ja vireystilasta. Milankin oli kolmiviikkoisena kuulemma tosi rauhallinen :D

Vaalea tyttönen avasi ensimmäisenä silmät ja aloitti kävelyharjoitukset. Tykkäsi myös muusta porukasta poiketen köllötellä selällään ja nautiskella :) Välillä eksyy muista ja sittenhän itku tulee. Äänekkäin pentu. Ottaa hyvin kontaktia, ei syö mitenkään erityisen hanakasti, mutta syö kuitenkin. Tietyllä tapaa huomiota herättävä pentu ja värityksen takia myös hyvin helppo kuvattava ;) Painoa torstain punnituksessa 910 g. 

Vaalea tyttö

Tytöt vierekkäin
Tumma tyttö on edelleen porukan tummin, mutta värimerkit alkaa koko ajan näkymään paremmin. Värin takia vaikea saada kuvia ja on ollut tietyllä tavalla muutenkin huomaamaton. Nukkuu porukan mukana ja syö porukan mukana. Ei tee numeroa itsestään. Tällä viikolla on selvästi "herännyt" ja vaikuttaa tosi hauskalta tapaukselta. Selvästi ahnein ja tämän tytön kanssa on päästy jo vähän leikkimäänkin. Kiinnostui vähän lelustakin ja selvästi tykkää kun vähän painitaan ;) Painoa 890 g eli aika tasoissa vaaleamman tytön kanssa, pää vaikuttaa hieman jykevämmältä.  

Vaalea poika painoi 980 g ja tällä on hauska tuijottava ilme istuessaan. Oikea nököttäjä :) Ottaa hyvin kontaktia ihmiseen ja pureskelee siskojaan hanakasti ;)

Vaalea poika vasemmalla siskojensa kanssa
Tumma poika rikkoi ensimmäisenä kilon rajan 50 grammalla :) Laiskimman oloinen tällä hetkellä ja eniten vaikeuksia saada iso maha jalkojen päälle ;) Sopivassa vireystilassa kävelee jo. Alkaa olla väriltään lähellä vaaleampaa poikaa.

Videoita on kuvattu siihen malliin että puhelimessa loppuu jo muistikin. YouTubeen niitä on tuupattu aika lailla, välillä vaan lataus vähän tökkii.

Joitain videoita viikon varrelta, joissa hyvin näkyy kehityskaarikin.

Pötkylät viikonloppuna köllöttelemässä.Ensiaskeleita.Muutto yksiöön.Vaalea tyttö seikkailee.


Tumma tyttö maitobaarissa päällimmäisenä.

 

 Leikin alkeita :)

 

Tulevalla viikolla varmaan vauhti vaan kiihtyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti