sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Villit viisiviikkoiset

Tällä viikolla onkin tapahtunut paljon! Vieraita on käynyt useampana päivänä, on tutustuttu nakustereihin ja lammaskoiriin, laajennettu reviiriä pentuhuoneessa ja sisällä talossa sekä ulkoiltu ahkerasti. Päivät menee rauhallisesti unten mailla, mutta varsinkin aamulla ja illalla on meno villiä. Joskus myös yölläkin!

Vaalea tyttö seurustelemassa

Tumma tyttö ja Kiia

Tytöt nukuksissa

Pojat

Rentoa sakkia :)
Kuvia ja videoita on taas otettu vaikka kuinka paljon, kun vaan ehtisi vaikka julkaisemaankin ;) Mutta tässä tämän päiväiset poseerauskuvat. Ei sitten sää suosinut ulkona kuvaamista ja oli pennutkin aika nukuksissa...Ja hei, meillä on viralliset nimetkin jo! Ensiksi priimaturkkiset pojat.

Doctor's Order Usain. Nimensä veroinen? Rohkea, utelias ja tasapainoinen suunnannäyttäjä. Isoin pennuista (1.7 kg) Vapaana harrastavaan kotiin.Doctor's Order Uragan. Pikku-hurrikaani. Armoton päällepäsmäri ;) Dominanssia löytyy. 1.5 kg. Kuvaa ei tee oikeutta. Vapaana harrastavaan kotiin.
Usain ja Uragan
Sitten tytöt.

Doctor's Order Ualani. Tumma kaunotor, seikkailijatyyppi.1.4 kg. Varattu.Doctor's Order Umina. Äitinsä tyttö. Vaalea ja villi :) Ja äänekäs! Kuvaustilanteessa vaan väsytti aivan liikaa. 1.4 kg. Varattu.Ualani ja Umina.
Ja vielä viikon villit nettivideot TOP5!

Kun pennut Lilin kohtasi.Milanin mielestä pennut on niiiiin ihania :)Hienosti iso mies jaksaa pentujen kanssa :)

 

Ja vauhti sen kuin lisääntyy. Torstai-iltana "nautittu" matolääke taisi olla aika ärjyä tavaraa kun se pisti juoksuttaa kolmen jälkeen yölläkin!

 
 
Pedin petaus on tarkkaa puuhaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti