maanantai 12. lokakuuta 2015

Kääpiösnautserin pennut 8 vkoa ja maailma kutsuu!

Tai on jo kutsunutkin :) Mutta jos nyt ehtisi tätä blogiakin päivittää. Pennuthan on jo 8.5 viikkoisia ja alkavat näyttää ihan oikeilta, no, kääpiösnautsereilta :) Ja ovat jo isompia kuin emänsä tuon ikäisenä, mutta Nomi onkin pikkutyttö tai sporttimalli miten asian nyt esittää :)

Metsäretkellä vielä kaikki yhdessä:

Viimeisenä viikonloppuna sää suosi:
Nomin pojat
Pikkuvahdit valppaina
Tumma kaunotar
Ualani nautiskelee
Aina touhuamassa, vaalea ja villi 

Doctor's Order Usain muutti kauas Oulun kupeeseen Haukiputaalle asti paikkaamaan kahden jo edesmenneen kääpiösnautserin uroksen jättämää aukkoa. Tottelee nykyään nimeä Rocky. Iso poika hienolla luonteella ja upealla karvalla. Tasapurenta eläinlääkärin tarkastuksessa.


Doctor's Order Ualani tai kuten Iitana nykyään tunnetaan Lehtimäen suunnalla :) Seikkailijatyttösellä riittää uudessa kodissaan leikittäjiä perheen tyttäressä ja juoksuvauhdit takaa 12-vuotias virkeä veteraani. Hurmaa kaikki suloisuudellaan :)
Doctor's Order Umina eli Ilsa jäi suunnitellusti kotiin. Oikea pikkujustiina, itsenäinen ja rohkea, ei pahemmin nyhjötä jaloissa. Joskus se voisi olla toivottavaa ;) Ei epäröi ilmaista mielipidettään, jos ei joku miellytä. Aika veikeä tapaus, ei ehkä helpoin kuitenkaan.


Doctor's Order Uragan eli Uri "päätti" jäädä kotiin ainakin toistaiseksi. Hups :) Komea poika hienolla karvalla, taisteluhaluinen ja jopa kontaktihakuinen ;) Siskonsa kanssa samalla aaltopituudella leikeissä. Välillä vähän mammanpoika ainakin Ilsa-siskoonsa verrattuna. Mutta siinä vaan on sitä jotain.


Seisotuskuvien ottaminen väsyneistä pennuista huonossa valaistuksessa oli huono idea, mutta laitetaan ne nyt tähän vaikka taso ei päätä huikaisekaan. Tytöt olisi kaivannut vähän enemmän trimmiä, pojissa ei pahemmin mitään trimmattavaa ollutkaan. Yritetään ottaa ensi kesänä vaikka uusintakuvaus ;)

D.O. Usain

D.O. Ualani
"En varmana seiso yhtään" eli D.O. Umina

D.O. Uragan
Vielä kaikki yhdessä - Fantastic Four. Kokojärjestys menee oikeasti juuri toisinpäin ;) Oikealta vasemmalle Usain, Uragan, Umina, Ualani.


Nomi hoiti pentuja suurella rakkaudella heti syntymästä aina luovutusikään asti. Varmasti imettäisi kotiin jääneitä vieläkin, jos ei omistaja olisi puuttunut asiaan. Mutta nyt on maitobaari pistetty kiinni ;)

Viimeisen aamun maitobaari.

Aamutirsat yhdessä.
Urin mielestä äiskä on edelleen paras :)Mutta maailma kutsuu äidin helmoistakin ;) Kunhan vielä oppisi siskonsa kanssa sietämään jonkinlaisia vapauden rajoittajia. Eihän niitä ole harjoiteltu kuin 6-viikkoisesta asti. Nyt tehokuuri meneillään.


Vielä videoita viikkojen varrelta kun pennut eivät ole vieläkään oppineet poseeraamaan kameralle niin videot toimii paljon paremmin ;) Lisää löytyy YouTubesta.

Tyttöjen leikkiä:

 Ilsa pistämässä poikia kuriin ;)

 Ulkoiltiin ahkerasti ja sääkin välillä suosi:

 Isi ja leikkisedät kylässä:

 Näin saadaan Lilikin huijattua leikkeihin mukaan:

Äänenkäytössä on eroja, pikkutyttö Ualani ja känkkäränkkä Umina :D

Ja vielä kerran Ualani ja Usain. Pienet rakkaat :)
1 kommentti:

  1. Ihania partavauvoja!
    Heitin teille haasteen blogissani www.uljasmusta.wordpress.com - olisi kiva saada lukea vastauksianne sitten kun pentukiireet helpottavat.

    VastaaPoista