torstai 31. joulukuuta 2015

Päivä Myllykoskella

Sunnuntaina oli taas aika tavata sukulaiskoiria ja tällä kertaa paikaksi valikoitui Katin & Armin tupa ja tilukset Myllykoskella. Edellisen päivän sateinen, märkä ja tuulinen keli vaihtui upean aurinkoiseen pakkaspäivään, joten ilmojen herratkin olivat suosiollisia muutenkin loistavalle päivälle!

Ensimmäisenä suunnattiin suoraan hiekkamontulle aamulenkille niin saivat nakusterit oikoa jäseniään automatkan jälkeen sekä purkaa energiaansa. Ilmeisesti aamuväsymys painoi kaikilla jäsenissä sen verran, että aika sulassa sovussa mentiin koko reilun tunnin lenkki rauhallista tahtia. Ehkä tästä johtuen ehtivät jopa poseeraamaan kamerallekin ;)

Nomi & Armi, kukkulan kuningattaret

Armi, Ilsa & Nomi hippasilla

Milan & Uri, majakka ja perävaunu

Frank, Jade & Uri

Kaksikko painiottelussa

Äiskän halauksessa

Milan, Uri & Lili

Milan, porukan kukko

Uri, pieni mies

Nomi Nomppis

Äiskä ja lapset

Nomi

Ilsa

Porukan toinen veteraani eli Jade

Armi-neito

Nomi & Uri

Serkkupoika Frank

Girl power - Jade, Nomi & Lili (trimmiä vailla ;)
Ulkoilun jälkeen alkoikin olla jo nälkä, joten karavaani suuntasi Katin tupaan ja pitopöydän äärelle. Iso torppa niin hyvin mahtui kaikki koiratkin sisälle ja laumadynamiikankin toimiessa niin sulassa sovussakin vielä. Snautserit tunsivat heti olonsa kotoisaksi. Lili paineli ensin sohvalle nukkumaan ja kun kakarat leikkiessään ilmeisesti häiritsi unta niin Lili löysi lopulta paikan itselleen Katin sängystä :D Milan puolestaan tyhjenteli Armin lelulaatikkoa innoissaan. Ketkäs ne niitä kakaria olikaan? Pienet mustat nimittäin veteli sikeitä pitkin lattioita ;) Tosin Frank rakastui tällä reissulla palavasti Armiin, eikä serkkupojat kiinnostaneet enää yhtään.

Kun pöydän antimet alkoivat olla tyhjät ja maailmaa paranneltu riittävästi niin ehdittiin vielä pikaisesti käydä kävelmessä Kymijoen rannalla ihastelemassa auringonlaskua.


Upeat tyypit vielä yhdessä :)


 Illalla kotona uni maistui hyvin kaikille ;) Ja eikun seuraavaa päivää suunnittelemaan!

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti