lauantai 16. tammikuuta 2016

Kuuraparrat

Tulihan se talvi vihdoin tänne eteläänkin. Joulun jälkeen alkoi pakkaset eikä millään pikkupakkasilla vaan pariakymmentä. Luntakin saatiin vihdoin tälla viikolla. Ihanaa! Toivotaan että kunnon talvikelit jatkuvat ainakin maaliskuun loppuun asti :) Jäällekin päästiin heti loppiaisena. Nyt siellä alkaa olla jo sen verran lunta, että käy kuntoilusta ilman moottorikelkan uria.

Tosin jos snautsereilta kysytään niin talvea ei tarvitsisi olla ollenkaan, eikä oikeastaan syksyä tai kevättäkään, ainakaan jos tarvitsee ulkona olla. Mini-mustat sen sijaan viihtyy ulkona kelilllä kuin kelillä. Välillä on lainailtu äiskän varusteita lenkille, todennäköisesti menisivät mieluummin ilman niitä. Peten koiratarvikkeen alesta tilasin Ilsalle pinkin toppa Pompan, pitäisi saapua alkuviikosta. Uri sen sijaan saa vielä odottaa omaansa kun violetit on kaikkialta loppu.

Ilsa loppiaisena.

Tämän päivän kuurapartaotoksia.


Uri ja Lili on käynyt nyt lauantaisin tokoilemassa ohjatuissa treeneissä. Pikkupoika keskittyy tosin hyvin, valiokoiralla taas tahtoo silmät pyöriä häiriössä vähän liikaa ja kuulokin on vähän niin ja näin. Urin kanssa käytiin myös torstaina Mustin ja Mirrin pentutreffeillä. Kävi Ilsakin, mutta ei tykkännyt kun vieraat pojat tykkäsi vähän liikaa. Toivottavasti ei Ilsa ihan heti aloita juoksuja kun olisi pentutokoilua vuorossa helmi-maaliskuussa.

Toivottavasti nämä pennut kasvatti ensin jalat ja muu kroppa seuraa myöhemmin, Urin ei ainakaan olisi varaa kasvaa korkeutta enää yhtään. Ilsa sen sijaan on aika pikkulikka, agilityä ajatellen jäänee miniksi. Hampaiden vaihtuminen on myös hyvässä vauhdissa, toinen alakulmuri pitäisi saada Ilsalta vielä tieltä pois. Heiluu muttei ymmärrä irrota yrityksistä huolimatta. Sisäsiistejä ovat olleet jo pitkän aikaa, nyt pärjäävät jo koko työpäivänkin ajan.

Viime aikojen videoita.

Joulun aikoihin kakarat Muskan juoksukoulussa. Vauhtia piisaa!


Milan tykkää pennuista ja pennut Milanista :)


Perusnähjäämistä ;)


Ekä jäälenkki loppiaisena.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti