maanantai 25. lokakuuta 2010

Ja taas mölleillään...

Vai kenties pöllöillään... Videoltahan se paljastuu (video alkaa ensimmäisen hypyn jälkeen, kun ratahenkilöt estivät näkyvyyden). Ensin kun näin mölliradan niin ajatus oli, että putkih*lvetti. Loppujen lopuksi olikin yksinkertaisempi ja ehkä vähän turhan suoraviivainen, arvasin että jossain vaiheessa jään jälkeen ja sit ei tee hyvää. Tämä olisi ollut niin Milanin rata, mutta Lili pääsi varpaitaan telomaan. Lilin rääkäisy ekan putken jälkeen häipyy taustameluun ja onneksi ei tuon isompaa vahinkoa käynyt. Taas 5 virhepistettä ja sijoitus 7/15. Videolta näkyy hyvin kuinka Lili bongaa putken hypyn jälkeen, että hylkykin oli lähellä, nyt tuli "vain" kielto. Eipä tuollainen vaaranpaikka tullut edes mieleen rataan tutustuessa. Olisiko lähettäminen toiminut paremmin, mutta pelkäsin että jään sitten liikaa jälkeen, joka olisi aiheuttanut omat ongelmansa.



Milan teki lopuksi tehokkaat häiriötokoharjoitukset ulkokentällä lämmittelevien/jäähdyttelevien koirakoiden keskellä :) Hyvä, hyvä!

Viikonloppuna tokoiltiin vähän enemmänkin, aika peruskamaa. Joku ilta otettiin kotona Milanin kanssa tunnaria ja vaikka niin yritin ottaa alkuun jotain muuta että kierrokset laskisi niin silti niitä oli siihen malliin, ettei haistelusta tietoakaan. Vasta kolmannella yrityksellä aivot naksahti haistelumoodin; ennen käskyä silittelin Milania "rauhoittavasti" päästä, oli just sen näköinen, että apua miks tuo lyö miuta :) Kentällä yritti ensimmäisessä hyppynoudossa kiertää takaisinpäin hypyn, tätä sitten vahvistettiin molempina päivinä. Ruutu löytyi hyvin ja pysähdyksetkin toimi. Sunnuntaina masokistina kokeiltiin myös voi-luoksetuloa lähes kokonaisena (loppu maahan pysäytykseen), matka hieman vajaa, mut sehän melkein toimi tai siis Milaniksi varsin hyvin! Vähän kun saisi vauhtia pois, niin vois olla aika bueno, edelleen tullaan täysillä. Lilikään ei keksinyt mitään omituisuuksia treeneissä; uutena ruudussa oli ruokaa (hyvä!), noudossa on siihen malliin intoa, että pitää tosissaan kiinniittää huomioita ettei pääse varastelemaan.   

2 kommenttia:

  1. Ja taas joku pyörii siellä putken edessä :)

    VastaaPoista
  2. Olikin niin paljon aikaa, että ihan pakko pyörähdellä suunnitellun persjätön sijaan :) Ilmeisen kivaa!

    VastaaPoista