tiistai 24. huhtikuuta 2012

Piina ohi

Onko vaikea motivoitua aamuisin lähtemään töihin? Ajatteletko töissä vain kotiin pääsyä ja miten mukavaa olisi illalla rentoutua sohvalla töllön ääressä? No, pistäpä saman katon alle juoksuinen narttu parhailla päivällä ja leikkaamaton uros, niin johan töissä viihtyvyys kasvaa sellaiset 1000%, voisi viihtyä töissä vaikka viikon putkeen. AAARGH!!!!

Ja sitten on muka sellaisia uroksia, jotka ei astu, kun mamma on kerran kieltänyt... No epäilemättä sellainen on arjessa miellyttävämpi kun täysin järkensä menettänyt kiimainen elukka, joka vaan huutaa ja riehuu... K-o-k-o v-i-i-k-o-n. Olisi ollut hoitopaikkaakin tarjolla, mutta kun ei ole valitettettavasti vielä niin yksinkertainen elukka että kun narttu poissa silmistä, niin poissa mielestä myöskin... Lili "siveyden sipuli" oli ihan samaa mieltä, että ihan sekoa porukkaa, yks kiimainen pässi huutaa ja yrittää astua, pikkuportto taas tarjoilee itseään jatkuvalla syötöllä...

Nyt ollaan juoksuissa jo voiton puolella ja pikkuhiljaa päästään palailemaan normaaliin arkeen. Vielä on Nomi varsin hurmaavan tuoksuinen, joten saa nähdä mikä Milanin keskittymisen taso on vapun tokokokeessa vai viekö hajut mennessään. Nomi taitaa päästä hallille vasta kokeen jälkeen :) Rankkaa tuollaiset viikot on "vanhuksellekin" - ääni meinaa mennä ja trimmauspöydällä ei kestetä enää pystyssä kun yritetään nukkua seisaallaan... Tulihan muuten kiire viimeistellä trimmi.

Seuraavaksi trimmiin pääsee Nomi, sitten joskus toukokuun puolella. Karvat veks ja uusi look tilalle!

Vaikka bambipaitaa...
Tai pehmoista chenillehaalaria...

Trikoohaalarin kasvuvarat on talven aikana kadonneet johonkin?

Omistajalle puolestaan D.O. tiimicollegea vaivanpalkaksi :)


Lili ei antanut muiden höyryilyn haitata vaan aksaili viikollakin pariin otteeseen pätevästi. Ensin käytiin lauantaina tekemässä itsenäisesti ryhmätreeneihin tarkoitettu harkka. Vaivaiset 42 estettä :) Ihan kiva, että oli aikaa tehdä tuota itsekseen ja hyvin pelitti kun vaan itse liikkui rohkeasti. Toisaalta niin pitikin homman toimia, kun noita asioita ollaan jo edellisisssä treeneissä käyty läpi. Tehtiin rata kolmessa osassa.

Kakkonen niistolla, ennen ja jälkeen muurin persjätöt (turisti-Milan treenaili näillä takaaleikkauksia), kasi niistolla, ysille vastakäännös, 13 jaakotuksella. Taas persjätöt ennen ja jälkeen muurin, 19 niistolla (huippukäännös!), renkaan jälkeen persjättö ja seuraavalla suoralla niitä lisää :) 29 niistolla, 32 joko pakkovalssilla tai takaakierto-persjätöllä ja 33 viskileikkauksella/takaaleikkauksella. Heitto 36 hypylle ja hanaa, valssi renkaan jälkeen, takaaleikkaus muurille ja veto putkeen. Olihan huippua!

Maanantain ryhmätreenit, vain 24 estettä :) Harjoituksen teemana oli tuo keskihyppy ja siitä vastakkaiseen putken päähän. Toimi takaaleikkauksilla saletisti!
Kakkonen ennakoivalla, 5 takaaleikkauksella, vekkaus seiskalle ja takaaleikkaus A:lle. 11 taas takaaleikkauksella. 15 hypylle vähän sylkkärin tyyppinen leikkaus (kääntyminen vastaan; kädet lähellä kroppaa!), että kääntyi suoraan oikein. Pituus meni valssilla oikein mukavasti, mutta saatiin vihdoin toimimaan myös lähetyksenä. Pitää vaan kääntyä vastaan, jolloin seuraava hyppy valssilla. Kepeille mentiin myös onnistuneesti valssilla. Loppuun vielä kontaktitreeniä niin että heitin pallon vauhdissa eteen ja perään sai mennä vasta vapautuskäskyllä.

Hyvät treenit, paluu todellisuuteen sitten sunnuntain kisojen jälkeen...?

Niin, ja vielä Nomi Lpr:n näyttelytunnelmissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti