tiistai 23. heinäkuuta 2013

Toisenlainen reissu Seinäjoelle

Seinäjoen/Vaasan suuntaan ollaan muutaman kerran aiemminkin matkailtu täältä kaakon kulmilta, mutta edelliset visiitit on aina jotenkin liittyneet uuden koiran hankintaan. Nyt sovittiin jo heti lähtiessä, että kahdella koiralla lähdetään reissuun ja kahdella myös palataan ;) Sitä ajomatkaahan riitti, joka perjantaina taitettiin kunnon sadesäässä...


Lähdettiin hyvissä ajoin matkaan, joten ehdittiin stopata niin Mikkelissä, Vaajakoskella kuin vielä Ähtärissäkin niin ei matka rasittanut liikoja. Perillä tervehti jo auringonpaiste, joten ei muuta kuin kamat hotellille ja koirien kanssa lenkille. Vaikka sänkykin olisi jo ehkä houkutellut :) Jos viime vuonna valittiin enemmän budjettimajoituksia (ei kyllä ymmärrä miksi...), niin vahingosta viisastuneena tänä vuonna ei ihan niin paljon pihistelty. Cumuluksen Superior-huone ilmastoinnilla oli aika jees valinta :)


Lenkin jälkeen olikin jo karmea nälkä, mutta kyllä se tällä aterialla talttui :) Seuraavat päivät menikin sitten jo salaattilinjalla, tosin varsin reilun kokoisilla annoksilla :)


Seuraavana aamuna kaikkea muuta kuin pirteänä huonosti nukutun yön jälkeen (nyt ei voi syyttää Nomiakaan..) Wallsport areenalle katsomaan mitä H. Huittinen oli meidän päänmenoksi suunnitellut. Hyppis ei ollut yhtään niin paha kuin mitä se olisi voinut olla :) En oikein osannut päättää miten teen alun, ettei mene ansaputkeen, ei tiputa okserin rimaa, eikä tule nelos- ja vitoshypyn välistä. Lopulta mentiin fiiliksen mukaan ja päädyin tekemään takaaleikkauksen neloshypylle, joka toimi hyvin. Olishan se ollut kohtalon ivaa, jos Lili olisi kerrankin kääntynyt liian tiukasti :) Hienoa menoa aina kepeille asti, sen jälkeen olisi pitänyt ottaa tiukemmin haltuun, ettei olisi päässyt lipsahtamaan hypylle pituuden sijaan. Ääh, tämä rata olisi ollut niin siistii vetää puhtaasti loppuun.

Iltapuhteena vielä Anders Virtasen agirata. Taas alku mietitytti, nyt sentään sain päätetty ohjausvalinnan lämppäesteillä, ettei sitä tarvinnut enää lähtökarsinoissa odotellessa arpoa :) Alun ansaesteestä selvittiin ja sen jälkeen kuuliaisesta koirasta tuli taas sikapossu kun päästiin puomille. Samperi soikoon!!! Sen verran taisi Lilikin häkeltyä, ettei lähtenyt hakemaan keppejä yhtään, joten toinen virhe heti perään. Loppuradalla olikin käskytys sitä luokkaa, että enää puuttuivat vaan ne ärräpäät. Ei olisi aika riittänyt jatkoon toiselle päivälle puhtaallakaan radalla, mutta olishan se ollut kivaa vetää hyvä suoritus reissun päätteeksi.


Mutta Hannele & Kiia menivätkin medeissä tältä radalta jatkoon, joten sehän tiesi vielä toista pitkää päivää Seinäjoella - turistin hommissa :)

Illalla ei tarvinnut nukkumattia odotella...


Lenkkeilymaastot areenan ympäristössä oli oikein mukavat. Ei ollut myöskään vaaraa eksyä, Lili kyllä tiesi missä suunnassa halli on.

Halli takana päin, en kävele...


Halli edessäpäin - fleksi pitkänä!


Esteiden sijaan kiipeiltiin kiville...


Sekä keppejä pureskeltiin...


Kisakaverit...


Finaalien jälkeen olikin aika taas lähteä kotia kohti. Auto tuli ajettua kotona talliin juuri kun kello näytti 00:00. Seuraava päivä menikin reissusta toipuessa, sängystäkin selvittiin vasta vähän ennen yhtätoista. Voi sanoa, että on aika harvinaista näin koirataloudessa, mutta näköjään nukutti kavereitakin :)

Viikonloppuna taas uutta starttia putkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti