keskiviikko 28. elokuuta 2013

Laatuaikaa

Vapaita viikonloppuja, ei kisoja eikä treenejä - tähän voisi vaikka tottuakin! Vaikka itsellä on useampi koira, mutta vain yksi niistä on kisakoira, niin kasaantuu se kaikki rasitus yhden niskaan. Muita taasen "hemmotellaan" erilaisin tavoin kun jätetään vaan kotiin eikä pääse aina mukaan. No, mieluummin minä kyllä kotiin jäisin vaikka hyvät tulokset aina mieltä lämmittääkin :)

Milan ja Nomi ovat ehtineet viettää enemmänkin laatuaikaa "mummolassa", matonsyöjä-Nomi varsinkin, mutta heti tokokisojen jälkeen maanantaina oli vihdoin Lilin spesiaalipäivän vuoro. Ja mitä kaikkea se sisälsikään...

Lili on tottunut reissaaja, mutta linja-autossa ei olla matkustettukaan. Siellä Lili ja äiti on pysäkillä kun oikein tarkkaan kuvasta katsoo :) Tämä tokokoira osaa käyttäytyä arjessakin ja oli saanut kehut käytöksestään linja-autossa takana istuvalta mummolta.

 
Pitääpä ihan nyt muistella, että ollaankohan me koskaan oikeastaan Lilin kanssa käyty Lpr:n keskustassa :D


Virastotalossa ei varmastikaan, tuskin myöskään kaupungintalon edustalla...Mutta Tiinan ja Jopon Lili kyllä tuntee!


"Hei mitäs me tänne tultiin tekemään. Ai syömään vai?"


"No minä olin kyllä eilen niin taitava, että olen palkkioni ansainnut", tuumii Lili. Grillimakkaraa ja lihapiirakkaa, kannattaa menestyvällä koiralla olla teräsvatsa palkintoja varten :)


"Saisko vielä vähän lisää, kiitos :)"


Seuraavaan paikkaan käytiin hakemassa lammaskoirakaverit mukaan. Mut kyl tänne viel mahtuu!


Vähän käveltiin...
Tehtiin tarkempaa analyysiä paikasta...


Ja mikä tärkeintä, taas syötiin.


Ohoh, tuonne ei parane eksyä.


Poseerausta Myrsky-patsaalla ennen kuin taas rytisi (Astra vastaan koivu jälkimmäisen hyväksi).


Vielä makeaa mahan täydeltä :)? Jäi kuitenkin kauppaan.


Kyllä Lilillä oli kotiin palatessa paljon kavereille kerrottavaa! Kavereiden spesiaalipäivät taas päivittyvät blogiin vielä myöhemmin :)


Ja mites ohjaaja on puolestaan viettänyt laatuaikaa? Mm. kiipeilemällä puissa kuin apinat konsanaan. Lauantaina käytiin Hannelen kanssa Atreenalinissa, hieno paikka, mennään kyllä toistekin! Menee se iltapäivä näinkin.

Varusteet kunnossa!


Tästä se lähtee!


Kiipee, kiipee...


Tällä ensimmäisellä kerralla tehtiin ensin Family2 rata lämmittelynä, Adventure radalla päästiin jo asiaan. Ensi kerran haasteeksi jäi sitten Sport rata. Saattaa tuntua käsissä jo vähän enemmänkin :)


Sunnuntaina vielä pyöräillen Korkea-Ahon kylämarkkinoille (sen sijaan että oli vaan nyppinyt Nomia turkkia). Pyörä oli ehdottoman oikea ratkaisu, kun näki miten kauas tien varteen autot piti parkkeerata. Oli näköjään suosittu tapahtuma. Ei kai sitä eläimistä pääse eroon missään paikassa, täältä löytyi vähän eksoottisempia versioita maaseudun asukeista. Ei kyllä muista näiden lajia - jätti & mini kukko & kana jotain :) Ensin minit...


Sitten maksit...


Leijonanharjaskanityttönen oli söötti :) Vieruskaveri olisi ollut myytävänä, mutta saa nyt Nomikin tyytyä vain Muskan leikkiseuraan :)


Ja toki tarjolla on lapsille poniratsastusta...


Mutta hetkonen, mitäs minä teen tuolla hevosen selässä?


Asiaan saataneen selvyys parin viikon sisällä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti