torstai 11. syyskuuta 2014

Agikisakauden avaus

Viime kesänä hikoiltiin viikonlopusta toiseen agikisakentillä sertijahdissa. Siinä sivussa SM-nollat tuli kerättyä jo ennen elokuun puoltaväliä. Tänä kesänä ei olla tehty mitään agilityyn viittaavaakaan SM-kisojen jälkeen. Pari kertaa ehdittiin käydä hallilla muistuttelemassa lajin saloja ennen uuden kisakauden startteja Imatralla viime viikonloppuna. Lili alkaa olla jo sen verran kokenut ettei se nyt tauon aikana ehdi lajia unohtaa, mutta kyllähän se rutiini auttaa tulostehtailussa. Nyt oli mentävä aika kylmiltään, mutta toisaalta ei ollut mitään tulospaineitakaan :)

Imatralla kisattiin taas vain kahdella Minna Väyrysen radalla. Hänen radoillaan ei olla aiemmin käytykään, mutta kivan mentävät radat.

Jos edellisenä päivänä oli tokokokeessa lahna menossa, niin nyt radalla viiletti taas harmaa pantteri ;) Sen verran oli tauko tehnyt tepposiaan, että Lilillä kävi työtapaturma agiradalla yhden riman kanssa. Höh, hieno rata valui ihan hukkaan. Hyllytettiin sitten kontaktitreenailuun, kun ei niillä vitosilla kuitenkaan mitään tee.

Tukka putkella putkesta ulos. Vai kenties parta putkella?


No totta kai pysähdyn kun käsketään. Not.


Lilin radalla kuvasi Mirkka Kalmari.

Hyppyradalla meinasi lipsahtaa alussa putkeen (ja aikaa paloi...) ja okserinkin rima kolisi uhkaavasti (huh). Mutta pitihän Lilin pitää kiinni viime aikojen nollaprosentista eli joka toiselta radalta vähintään nollatulos.


Palkintojakin päästiin pokkailemaan. En kyllä sitä odottanut, muuten olisi ollut vähän vähemmän koiria mukana palkintojen jaossa. Milan oli sitä mieltä, että palkintopussi on hänelle ihan varmasti ja jos sitä ei saa niin voi pistää painit pystyyn Lilin kanssa. Meidän kymppi vee arvokas herrasmies joo.


Maijalle ja Hennalle kiitokset videoinnista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti