torstai 21. toukokuuta 2015

Veteraani-ikään

Siis oikeasti, Lili tänään 8-vuotta. Joissain lajeissa tämä määriteltäisiin jo veteraani-ikäiseksi :D Mutta ei eläkepäivät Liliä vielä kutsu, aktiivisia vuosia toivotaan vielä toinen mokoma ainakin lisää!

Kuvien kera on hyvä muistella Lilin kasvua isoksi ja hienoksi tytöksi, suorastaan valioyksilöksi ;)

2007 oltiin vielä tosi pieniä ja suloisia. Aktiivisuustaso verrattavissa ikiliikkujaan :D

2008 olin jo kasvanut kauniiksi nuoreksi neidoksi vailla huolia ja murheita:2009 kävin esittelemässä ulkoista kauneuttani mm. jalostustarkastuksessa erinomaisen arvoisesti vaikka sporttimimmi oonkin. BH-kokeessa todistin osaavani myös käyttäytyä:

2010 minusta kuoriutui harjoittelun jälkeen vesipeto, aloitin aksailun sekä tokourankin TK1:sella. Huippua!
2011 saatiin uusi kaveri sekä aksailtiin ja tokoiltiin tosi paljon ja vielä menestykselläkin. Agilityssä kevään jälkeen kolmosluokkaan ja tokossa TK2:
2012 ensimmäinen arvokisavuosi ja ekat sertit plakkariin. Agilityn SM-kisat Tikkakoskella ja maajoukkuekarsinnat Turussa:

2013 jatkettiin agilityn arvokisoilla, SM-kisat Kirkkonummella ja MM-karsinnat Seinäjoella. Jatkettiin tokoilua TK3:sen arvoista sekä saavutettiin himoittu AVA-titteli kovan yrityksen jälkeen itsenäisyyspäivänä Joensuussa:

2014 olikin The Tokovuosi, joka onneksi lopulta palkittiin TVA-tittelillä. Agin SM-kisoissa käytiin myöskin Tampereella ja piirinmestaruuskisoissa napattiin pronssia:
2015 kohti uusia seikkailuja virkein mielin! Lili on SUPER :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti