lauantai 19. helmikuuta 2011

Fiilistelyä

Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!!! Aurinko pistää jo tosissaan kampoihin paukkuville pakkasille! Onneksi tänään ei ollut mihinkään menoa, joten saatiin tehtyä "aamulenkki" jäällä nautiskellen pitkän kaavan mukaan. Moottorikelkatkin olivat tehneet vaan hyvät kävelyurat, eivät muuten tarjonneet mitään juoksutusapua koirille :) Pakkasen takia ollaan jouduttu ottamaan vähän hissukseen ja kyllähän koirissa alkaa sitä virtaa olemaan - pieni treenipätkä ja koirat on aivan liekeissä :)

Huomista koetta varten piti valmistella videokamerakin ja vihdoin sain ladattua Lilin ensimmäisen tokokokeenkin näytille :) Huomenna on varmaan saman verran pakkasta kuin tuolloin oli lämmintä. Ei voi uskoa miten paljon ihminen voi hikoilla tuollaisen noin 10 minuutin suorituksen jälkeen. Ja kello 9 aamulla... Tästä kokemuksesta viisastuneena halusin välttää pahimmat helteet ja varasin kokeet talvelle/keväälle, mutta ei sitä nyt tarvitsisi siihen toiseen ääripäähän mennä. Mutta toivotaan, että Lili tarkenee trimmatulla turkillaankin paikkamakuun eikä metallikapula tee Milanille tepposia. Ja intoa on juuri se sopiva määrä :)



Harmi ettei tullut kuvattua Lilin toista koetta Haukkiksessa. Siellä tuomari ja liikkuri (sekä muut toimitsijat) oli neidin mielestä riittävän hajuraon päässä niin eivät häirinneet suoritusta. Kelikin oli aika optimaalinen. Saa nähdä minkälaista suoritusta videolle huomenna tallentuu. Tai suorituksesta viis, kunhan riittää tarvittavaan tulokseen :)

Talven sininen hetki...

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea huomisiin koitoksiin! T: Elina, Rassi ja Jade :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Heh, onnea sitä nimenomaan tarvitaankin :)

    VastaaPoista