perjantai 4. helmikuuta 2011

Lili kaahailee jälleen

Koska tiistaina ei muiden menojen takia päästy hiihtämään (juuri kun oli oikein upea keli), niin torstaina olikin tiukka pohdinta, että mennäänkö hiihtämään ja jätetään taas agin ryhmätreenit väliin. Päädyttiin kompromissiin eli käytiin Lilin kanssa alkuillasta treeneissä ja sitten hiihtämään. Milan tuskin pistää pahakseen, että pääsee liitelemään vasta viikonloppuna :)

Ja olihan neiti taas liekeissä :) Saa aika tiukasti käskyttää, ettei sinkoile mihin sattuu. Lilin koko herätti taas ihmetystä, että tuoko muka maxi-koira. No on (46 cm) ja aika tykki sellainen :) Kouluttaja ei päässyt tällä kertaa paikalle, joten muokattiin olemassa olevasta radasta kaahailuun sopivaa. Näin mentiin ensin:

Wow, esteelle 2 hieno jaakotus :) Lähtöön uskaltaa kokeilla vaikka mitä, kun ei ole niin suurta vaaraa itse kompuroida. Ensimmäisellä kerralla jätti pujottelun kesken, kun oli jo niin kiire putkelle. Tähän ongelmaan ollaan törmätty aiemminkin. Hyvin malttoi kontaktitkin, vaikka koko olemuksesta näki et mennään jo :)!

Loppuverryttelyksi tällaista:


Ja ohjaaja nurin ekan putken jälkeen :) Ehkä ne lompsin lompsin talvikengät ei ole parhaimmat mahdolliset treenikengät... Eipä ollut paljon varaa jäädä ottamaan putken suulta (hyvin lähti perään, eika hypännyt hyppyä suoraan), että ehti viemään puomille eikä niin että käydään hyppäämässä sivulla ollut hyppy ensin. Pöytää pitää edelleenkin treenata, vaikkea ottaa muuten niin paljon vauhtia pois ettei tule saman tien alas. Esteelle 7 pakkovalssi, hienosti haki kepit tämän jälkeen. Keinu piti käskyttää jo pujottelun viimeisessä välissä, ettei ehtinyt singota ihan johonkin ihmeelliseen...

Milan matkaan ja sitten hiihtämään. Ladulla oli pari senttiä lunta ja nuoskalumi olikin varsin haasteellinen aurata, että selvisi tiukista mutkista ja alamäistä. Lumipaakut koirien tassuista lensi suoraan päin hiihtäjän näköä, kuten myös taivaalta sataneet isot "löntit". Välillä siis suunnilleen hiihdettiin silmät kiinni, kun ei millään pystynyt kesken kaikein hakemaan autosta pyöräilylaseja. Skootterin kanssa ne onkin pakolliset, jos ei ole lumi silmässä kivaa niin vielä vähemmän kivet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti