maanantai 6. kesäkuuta 2011

Räks, räks, poks...

Nomi on tykästynyt noihin "Noisy" leluihin eli joissa on muovipullo sisällä. Niistä kun lähtee purtaessa niin kiva ääni. Ja omistajan korviin hyvin epäilyttävä, kun pentu touhuaa jossain yksin, että mitäköhän se nyt tuhoaa... Mitä, kiltit pennut leikkii vain leluillaan, eivätkä tuhoa koskaan :D Koska Lili oli jo purrut Kettu-Noisyn pullon aivan kasaan (Lilikö tuhoaisi leluja, ei voi olla totta...), niin Nomi sai uuden mallia Pesukarhu. Ja on kiva.

Mutta toisaalta saman asian ajaa muoviset kukkaruukutkin. Ja niitähän riittää kesäkukkien istuttamisen jälkeen... Kananpeelannoite olisi myös ollut kova sana.
 Jos minä tästä vähän tällein nakertelen...
Hmm, mitäs tuolta pohjalta löytyy...

Muuten ihan hyvä, mutta näkyvyys heikkeni äkillisesti :)
Lilikin saatiin houkuteltua mukaan.
Mitä niillä purkeilla, kun voi nähjätä Lilin kanssa!
Lilin synttärilahjapallo on vähän ottanut osumaa, mutta vielä ihan käyttökelpoinen :)
Tietää kuka tämän leikin lopulta voittaa.
No mut Lili onkin hellämielinen pennulle :)
----------
Viikonloppuna pestiin mattoja, uitettiin koiria sekä pelastettiin laiturilta tippuneita. Nomi pääsi vain lasten rantaan :) Ei tuon kokoisen tarvitse kovin syvälle mennä, kun oli ihan märkä Lilin perässä juostessa. Näytti vesi olevan kivaa! Lili kyttäili aikansa vesikirppuja laiturilta, mikä niissä onkin niin ihmeellistä, mutta sen jälkeen lähtikin perään kroolailemaan. Piti ihan komentaa, ettei lähde mihinkään ulapalle asti. Hyvin oli viime kesän uimaopit vielä muistissa. Alku olikin hankalaa, sillä tyylillä ainut mikä piti pinnalla oli pelastusliivit. Milanille ne olisi vieläkin tarpeen. Kun vesi/uiminen on yök, mutta pakko keikkua laiturilla niin tietäähän mitä siinä käy - molskis pää edeltä! Ja sitten apua paniikki, minä hukun... Mutta näköjään kevyesti parikytkiloa nousee vedestä ylös niskavilloista nostaen. Ja ei kun takaisin reunalle keikkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti