perjantai 24. kesäkuuta 2011

Leppoisaa treenailua

Ihan kokonaan ei ole voinut pistää itseä ja koiria treenivapaalle, mutta tämä kuukausi ollaan muuten otettu leppoisammin ja käyty vaan ryhmätreeneissä. Tämän takia ei osallistuttu viikolla epiksiinkään, paitsi Nomin "kanssa" :) Tokotreenit jäikin nyt kesätauolla ja eikä taida Lili päästä tiistain kokeeseen varapaikalta. Agilityt kuitenkin jatkuu, onneksi tällä kertaa oli sisävuoro, tulihan muuten vettä aika reippaasti... Viileä keli, mutta siihen malliin tuli radalla juostua että tuli ihan hiki ja otin sentään takin pois :)!

Leijeröinti taisi olla Lilin treenien teemana ja pääsihän sitä tuossa yhdellä radan kohtaa tekemään. Lili näytti kuinka homma hoidetaan! Kasi ja ysi hyppyjen takaakierrot olikin sitten vähän haasteellisempia, ei ihan onnistu vielä suoran jälkeen "pienellä" vihjeellä. Ja on siinä vikkeläkinttuinen otus, nimittäin jos kasi hyppy meni kevyesti niin silti olin jo seuraavalle myöhässä. Omituista... Kympiltä täräytti myös suoraan putkeen, kun ensin kokeiltiin valssata 10 ja 11 välissä. Parhaiten toimi kun jäi hyppyjen vasemmalle puolelle ja siitä heitto putkeen. Kepeille ei saanut mennä liian pitkällä etumatkalla tai sitten hyppäsi kymppihypyn. On se tarkkaa :) Hypylle 16 jaakotus ja pyöräytys vasemman siivekkeen kautta. Ei tässäkään saanut olla liian hätäinen, nimittäin ekalla kerralla Lili hyppäsi aivan siivekkeen vierestä, kääntyi ympäri ja hyppäsi takaisin ennen kuin ehdin kissaa sanomaan. Ois ehkä kannattanut kiinnittää huomiota siihen haltuunottoon :)
Jos kerta kouluttaja kyselee treenitoiveita, niin täältähän niitä löytyy! Eli Milanin kanssa päästiin tutustumaan vekkauksen ihmeelliseen maailmaan. Auttaa monessa, jos muistais vaan käyttää. Aika vähän näkyi viikonlopun SM-kisoissakaan käytettävän vaikka olisi ollut muutamin kohdin ehdottoman hyödyllinen.
Ensimmäisellä kierrokselle vekkaus 1 ja 2 väliin. Kolmoshyppy tuotti ongelmia A:n vetovoiman takia. Puomi oli ekalla kerralla iik takaaleikkauksen jälkeen, kun tuo nykyinen kisapuomi vähän notkuu. Uuden karhean pinnan saanutta jykevämpää harjoituspuomia juostaan onnessaan. Agirodun jälkeen saadaankin alumiiniesteet. Vekkaus vitoshypylle niin ei nähnytkään putken väärää päätä. Keppien jälkeen persjättö ihan vaan harjoituksen vuoksi :) Toisen kierroksen alun vekkaus-takaaleikkaus-takaaleikkaus kohdan Milan teki aivan esimerkillisesti, saatiin oikein kouluttajalta kehuja. Onnistui toisenkin kerran perfect! En kyllä taaskaan meinannut muistaa että 23 hyppy koiran kanssa eri puolia ja takaaleikkaus vasta seuraavalle. Vekkaus taas putken jälkeen hypylle.

Nomi treenaili mm. rappusia, enemmän kuin kahta, jotka meiltä itseltä vaan löytyy.Kohta varmaan treenaillaan myös sänkyyn hyppimistä. Vähän Nomia aamuisin aina suututtaa kun yhdet painelee vaan takaisin sänkyyn nukkumaan eikä hää pääse sinne. Mutta tarpeeksi kauan kun siinä reunalla räksyttää niin kyllä Lili sieltä alas tulee :)

Oli Juhannus tai ei, niin nakustereiden hauskanpito on aina äänekästä. Saiskohan noille jonkinlaiset äänenvaimentimet näin jälkikäteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti