perjantai 3. kesäkuuta 2011

Actionkuvapläjäys

Anne Lindin hienoja otoksia viime viikonlopulta:

Siellä muuten satoi...
...mutta antaa sataa! Keppien kohdalla oli ehkä vähän liikaa lammikoita meikäläisen makuun.
Lili ottaa lähdössä rennosti....
Kääntää, kääntää...
Näin Lili kontaktit. Ei kuten seuraavalla radalla...
Vauhdissa puomilla...
Ei säästynyt sateelta kisamaskottikaan :)
Päivän paras otos :)
Aurinkokin tuli esiin viimeisen radan kunniksi. Hienosti on Lilillä hyppy hallussa!
Sertiin loppusuora matkaa!
Puristaa ja armottomasti :) Toka vika este...
Ja viimeinen!!! JESS!!!
----------
Tiistaina tokoilua Tapiksella. Molemmilla paikkamakuuta aivan alkeista niin että pysyy neidillä takajalat paikoillaan ja herralla turpa tukossa :) Kaikin puolin normaali treeni muuten.

Keskiviikkona käytiin Nomin kanssa varaamassa aika rokotuksille niin saatiin samalla otettua suht tarkka painokin. Lähes 11 viikkoisena 3,2 kg. Mikä mörssäri :) Tänään vetäistiin napaan matolääkkeetkin. Mikäs ei nyt ahneelle pikkupennulle maistuisi :)

Torstaina oli vuorossa KaaSun perinteinen helatorstain mätsäri. Lähdettiin vain Nomin kanssa turistiksi, mutta niin vaan löysin itseni kehästä - Kiian kanssa! Kiia teki mitä pyydettiin punaisen nauhan arvoisesti. Hyvähän se on tuotakin harjoitella välillä, voi olla että joskus joutuu Nomin kanssa vielä kehäänkin :)

Nomi Vuoksen rannalla:
Huomaa, että panta on harvoin kaulassa, pistää rapsututtamaan :)Nomi jätettiin illaksi kotiin ja isot parrat pääsi agiliitelemään. Lilin treenien teemana oli kontaktit (kuin tilauksesta!) ja olihan neiti vähän turhan pätevä. Tehtiin kaikki kontaktit niin, että juoksin ohi vauhdilla enkä millään tavalla varmistellut. Hyvähän se on harjoituksissa pysähtyä kuin seinään ja odottaa poistumislupaa, kisoissa sitten, hmm... Kiva treeni, sai keskittyä kunnolla kontakteihin, mutta silti pääsi tekemään vähän muutakin kivaa :) Keinulla vahvistettiin oikeaa paikkaa alustalla.


Milanin treeni oli aika tutun näköinen. Hmm, Ruokolahti 1B hieman sovellettuna :) Ja kääk, radalla takaakierto, joka ihme kyllä onnistui. Meni muuten kokonaisuutena aika paljon paremmin kuin kisoissa. Ainut mikä tökki oli mikä kisoissa onnistui eli kepeiltä puomille. Nyt jätti pujottelua kesken, oli menossa putken sijaan puomille, hyppäsi julmetun loikan neljälletoista. 8-9-10 oli hyvä huomio, että takaaleikkaus vasta hypylle 10 eikä jo ysille. Vähän kuin toimi hienosti. Tehtiin rata myös toisinpäin ja jostain syystä näin päin ei hahmottanut pientä harjoitusrengasta ei sitten mitenkään... Jos Lilin kontaktit oli aika pro, niin Milanin kanssa lepsuilu on nyt alkanut kostautumaan ja pahasti. Kontakteista ei enää tietoakaan... Onneksi seuraaviin kisoihin on aikaa, kiitos Lilin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti