maanantai 7. toukokuuta 2012

Puuduttaa

Tälle kuulle olisi suunniteltu vielä ainakin kolmet agikisat, muutamat valmennukset ja parit tokokokeet. Ei olla edes kuun puolessavälin ja on niin burnout olo. Ja joskus pitäisi ehtiä pihaakin laittamaan sekä yleensä siivoomaan. Koiriakin pitäisi trimmata. Mutta ei, kaikki liikenevä aika menee nyt joko kisoissa tai koulutuksissa. Odotas kun kesä tulee, voi olla ettei tehdä yhtään mitään... Sangen houkutteleva ajatus :)

Lauantai meni Timon koulutuksessa (siitä myöhemmin juttua) ja sunnuntaina raahustettiin Kotkaan kisaamaan. Onneksi ei anivarhain ja aurinkokin paistoi. Hyvin osasin etukäteen ennustaa kisojen tuloksen, eikä edes kyrsinyt. Huolestuttavaa? Tuollaisia ajatuksia jos tulee jo ajomatkalla niin ehkä kannattaa vaan tehdä se U-käännös ja palata kotiin :)

Tuomarina kaikilla radoilla Martti Salonen. Liliä ei puuduttanut pätkääkään, kepeillä ja kontakteilla olisi kaivannut ehkä vähän malttiakin.

Hyppärillä kesti hyvin persjätön kepeille. Niistossa olisi pitänyt muistaa tehdä kulmaa, niin olisi kääntynyt paremmin. Mut hei ei mennyt putkeen :) Putken jälkeen oli tarkoitus tehdä poispäinkäännös, kun juuri niitä edellisenä päivänä treenattiin. Yritykseksi jäi ja varsin huonoksi sellaiseksi... Takaaleikkaus ja pahus kielto seuraavalta hypyltä vaikka suoraan nenän edessä. Muurin jälkeen löytyi oikea putki ja olihan ohjaaja tämän jälkeen jäljessä. Pituudelle jäin ihmettelemään, että kolauttiko Lili pituuteen (siltä vaikutti). Sen jälkeen oltiinkin taas myöhässä ja hyppy väärin päin, joten hyl. No ei ollut kaunista meno muutenkaan...

Oi, oi, ekalla agiradalla päästiin testailemaan alussa vetoja ja nehän jopa onnistui ja vielä kaksi peräjälkeen. Siinä olikin tämän radan ilonaiheet :) Lopetti pujottelun kesken (vika väli) ja ennen kuin ehdin edes ajattelemaan korjausta niin hyppäsi hypyn ja paineli A:lle. Niin että oikein tuplahylky samaan syssyyn. Milläköhän todennäköisyydellä oltaisiin päästy keinulle, johon olisi pitänyt mennä hypyn jälkeen? Yritettiin jatkaa matkaa, mutta kun ei malttia A:lla löytynyt niin tultiin radalta pois.

Päivän viimeinen rata, jota en muuten unohtanut! Mutta kehtaako tunnustaa, tutustuin rataan väärin?!? No vähemmästäkin menee sekaisin kun höylätään edestakaisin hyppy-A-hyppy-A-hyppy-keinu-hyppy, ja pitäisi vielä muistaa että kummalta puolelta mikäkin mennään ja miltä puolelta pitäisi ohjata. Onneksi juuri meitä ennen starttasi hallitseva Suomen Mestari, joka muutenkin näytti mallia että miten rata suoritetaan eikä vain missä järjestyksessä :) Siis minä olen niiiiin loman tarpeessa... Alussa selvittiin putkeenkin oikein ja ilman että lipsahdettiin pituudelle. Kaksi kertaa selvittiin A edestakaisin, mutta kun kolmannella kerralla olisi pitänyt mennä keinulle niin A:ltahan koira taasen löytyi. Varsinkin kun sen sinne oikein ohjasin (tämä oli myös tuomarin välitön kommentti), tosin olishan tuo voinut löytyä sieltä vaikka miten olisi keinulle ohjannut. Hylyn jälkeen jatkettiin matkaa vauhdikkaalla keinulla, yksi hyppy olisi pitänyt riittää, mutta Lili kävi hyppäämässä vielä toisenkin. Ja ekalla radalla ei sitten voinut hypätä nenän edessä olevaa?!? Aloitti vielä kepitkin väärin, ei jääty korjaamaan. Loppuun treenattiin sitä niin vaikeaa vasemmalle kääntymistä takaaleikkauksella ja sehän meni juuri niinkuin pitikin. Onnistumiseen on hyvä päättää kisat...?Tiinalle kiitos agiratojen kuvaamisesta!

Jos sitten helatorstaina taas jatkais... Jippii! Not...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti