torstai 24. toukokuuta 2012

Voi, voi, voi...

Miksi ihmeessä olen mennyt ilmoittamaan tuon itsepäisen pässin johonkin kokeeseen, jossa mitataan TOTTELEVAISUUTTA tai niin sanotusti halua tehdä yhteistyötä ohjaajan kanssa. Kaksi viimeistä koetta menikin jotenkin siedettävästi virheistä, piippailusta ja nuuskuttelusta huolimatta. Nyt päästiin taas sinne pohjanoteeraus osastolle...

Haminassa iltakoe ja tuomarina taas Pernilla Tallberg. Koe lähti menemään pieleen ennen kuin päästiin edes kehään. Meitä ennen kehään meni aussiuros, josta Milan jo hajun perusteella päätteli ettei tykkää siitä - yhtään. Työllä ja tuskalla päästiin kehään, pysyttiin kehässä ja päästiin pois ettei suuresti närkästynyt pässi päässyt toteuttamaan mielihalujaan...
 • Paikkamakuu: 7. Ei kontaktia kovasta yrityksestä huolimatta (ois kaivannut kunnon pöllytyksen), joten vasta toisella maahan taas vaihteeksi. Kaksi kertaa oli vaihtanut lonkalleen. Mut hei, oli sentään hiljaa. Sekä sieti istuvaa vieruskaveriaan.
 • Seuraaminen: 6. Lähti ihan hyvin, vaikka mentiin ensin kohti ruutua, mutta sitä iloa ei kestänyt kauan. Piti käskeä erikseen pysähdyksissä perusasentoihin, täyskäännös yleisöön, tuli sentään perässä (nimenomaan perässä) ja vielä väärällä puolella. Askelsiirtymissä hiljaa. Pätkittäin seurasi hyvin, kun sille päälle sattui, suurimmaksi osaksi ei.
 • Liikkeestä istuminen: 8. Sen verran kuutamolla, että piti vähän katsoa perään, josta miinukset.
 • Luoksetulo: 6. Ei mitään reagointia käsimerkkiin, pysähtyi vasta suullisella ennen pitkää...
 • Ruutu: 0. Jos olen joskus epäillyt että sillä voisi olla näössä jotain vikaa, niin ei todellakaan ole. Lähti vauhdilla kohti ruutua, tyylikkäästi ohi ja kehän takamerkkinä olleen matalan keltaisen tötsän luokse ?!? Ja sinne oli kuitenkin ruudusta aika paljon matkaa ja paljon selvemmät ne ruutumerkit oli. Ei osunut lisäkäskyilläkään oikeaan ruutuun vaan kaahas koko ajan ulkopuolelle...
 • Hyppynouto: 9. Tää oli oikeasti hyvä, vaikka tehtiin aivan yleisön vieressä. Vähän jäi luovutuksessa taakse, mutta ei paljoa.
 • Metallinouto: 0. Kyllähän nyt hyvänen aika yksi onnistunut nouto riittää. Pelleili kapulan kanssa hyvän aikaa, ottaiskohan tuon ja miten päin. Hyi, tiputetaan välillä, parta välissä. Jne, jne, jne.
 • Tunnari 0. Meni aivan suoraan määrätietoisesti oikealle kapulalle, hetken pohdittuaan tarkisti kuitenkin vielä muutaman. Varmistuttuaan oikeasta palikasta otti sen suuhunsa, laski etukäpälien väliin pylly pystyssä ja alkoi järsimään sitä antaumuksella. Käskystä lähti tuomaan, mutta päätyi sitten jatkamaan järsimistä selän takana. On se pirullinen otus...
 • Kauko-ohjaus: 0. Katteli taas muualle, ei noussut istumaan. Seuraavat kaksi vaihtoa teki ekalla käskyllä, mutta se sitten riittikin. Meille molemmille.
 • Kokonaisvaikutus: 8. Säälipisteet potenssiin kymmenen?!? Ei ollut ihan menossa mukana kuulemma. Voishan asian niinkin ilmaista. Mutta oli hiljaa eikä päässyt karkaaman kehästä yrityksestä huolimatta?
Yht. 138 p., ei tulosta.

Tätä ihanuutta vielä kaksi kertaa kesäkuussa, sen jälkeen riittää. Tai jos vielä harkitsen tuon pirullisen, itsepäisen pässin ilmoittamista johonkin viralliseen tapahtumaan, niin minut voi taluttaa sinne hullujenhuoneelle... Ei oo ihminen terve, jos tuosta pidemmän päälle nauttii :)

Vaihdetaan tottelevaiseen, ööö vaikka bordercollieen, kukaan...? :D

2 kommenttia:

 1. Eh, tottelevainen bordercollie, joka meni iskemään viereistä tyttöä kesken paikkamakuun :D

  VastaaPoista
 2. Selvästikin harrastettava niitä neitimalleja jatkossa :D

  VastaaPoista