maanantai 28. toukokuuta 2012

Neidot kukkakedolla

Näin joskus vuosia sitten, kun agilitystä ei tiedetty vielä mitään...


Lauantaina taasen Ruokolahdella jonkin verran lajiin jo tutustuneena :)


Neidoille 0-voitot samalta radalta, kannatti siis olla eri säkäluokassa :) Kuvasta kun katsoo niin kumpis se maksi olikaan :) Kiialla oli jo sertikiintiö vähäksi aikaa täynnä, Lilille vielä kelpasi ehdottomasti!

Minä kun suunnittelin ottavani rennosti kesän, mutta ei sitten riitä että "pitää" lähteä SM-kisoihin (joukkue + yksilö) niin nyt on sitten raahauduttava myös MM-karsintoihinkin, höh. Ja ehkä niitä varten pitää myös vähän treenatakin. Mutta yritetään olla valittamatta, voi olla ettei vastaava mahdollisuus ihan heti toistu :)

Tarkemmin sitten lauantain kisoista... Punainen oli muutenkin päivän väri, hieman otti oma nahka samaa väriä. Tuomarina Ruokolahdella oli tuttuakin tutumpi oman seuran Sami Topra, meitäkin viime vuonna ahkerasti kouluttanut :) Nyt katsottiin oliko oppi mennyt perille :) Mukavat vauhdikkaat radat, jossa kuitenkin ohjaamista riitti, mutta sen verran loogiset, ettei ohjaaja mennyt suunnista sekaisin. Kaikki kolme rataa agiratoja.

Ensimmäisellä radalla oikein mukavaa menoa. Keppien jälkeen tyylikkäästi persjättö, seuraavalla hypyllä piti vähän kalastella vasemmalle kääntymisen kanssa (tämä tuotti muillekin ongelmia), mutta ei nyt sentään enää tästä hylkyä otettu. A:n jälkeen kolme peräkkäistä hienoa takaaleikkausta, vähäks olin tyytyväinen! Irtosi vielä hyvin putkeen ja puomin jälkeen sain valssattua tiukasti kauempaan putken päähänkin. Jes!!! Keinun jälkeen slalomia, hypyt hieman kulmikkain. En arvannut mennä radan sisäpuolta, kun epäilytti Lilin saaminen vedolla hypyn oikealle puolelle keinun jälkeen (tuli taas keinun aika vauhdilla). Ulkopuolta mentäessä ekan ja tokan hyppyjen kulma oli hieman haasteellinen. En ollut ihan niin edellä kuin olisi pitänyt olla ja kun heitin Lilin hypylle niin eikös neiti käynyt pongaamassa 90 asteen kulmassa olleen renkaan ja hyl loppumetreille. Osaa siis hypätä renkaan varsin hankalastakin kulmasta. Oltiin ainoat kaikista säkäluokista, jotka tuossa onnistui, oi kun kiva :) Jos se rengas olisi ollut enemmän tyrkyllä niin olisi ehkä älynnyt karjaistakin neidin oikeaan suuntaan. Nolla olisi ollut kovaa valuuttaa, kun ei niitä tullut makseille kuin yksi. Hylkyputki kasvoi taas uuteen ennätykseen, seitsemään... Apuva.Toinen rata tuloksellaan oli kuin balsamia monen kisan haavoille. Ylimääräistä painetta aiheutti kouluttaja Rissasen paikalle saapuminen, nyt ei parane hölmöillä :) Radassa ei mitään suuria ihmeellisyyksiä. Alku vastaanottamalla U-putken takaa, toimi tosin hyvin. A:n jälkeen lähetys hypylle, vastaanotto seuraavalle rintamasuunta kohti koiraa, kun ei aina käänny hyvin päällejuoksuihin. Kepeille tultiin vähän turhan vauhdilla, mutta onneksi Lili taipui aloitukseen oikein. Itse kepit oli hitaat, aiheuttiko huono aloitus sitten ongelmia rytmin kanssa. Vähän piti varmistella, ei ollut varaa vedättää. Keppien jälkeen persjättö niin ehti hyvin ohjaamaan putkeen. Puomin jälkeen piti saada taas putken kauimpaan päähän, vienti ei ollut pitkä, mutta ohjasin silti edellisistä kerroista viisastuneena puomin toiselta puolelta. Ja oikein meni! Lopussa ei onneksi suurempia haasteita, olihan keinu taas vauhdikkaampi kuin ehkä laki sallii... Nollalla maaliin ja kun muut eivät vastaavaan pystyneet, niin 0-voitto ja toinen SERT-A plakkariin!!!

Nyt voi vihdoin unohtaa ne aiemmat vähältä piti tilanteet. Kolmatta päästään metsästämään vasta ensi vuonna huhtikuun puolen välin jälkeen. Voitto tarkoitti, että pelkkä turistireissu MM-karsintoihin Hannelea & Kiiaa kannustamaan vaihtuikin omaan osallistumiseen. Itsellä ei painetta näistäkään karkeloista :) Osasimpa hyvin varata mökkiviikon tälle vuodelle, perjantaina kun tullaan Mikkelistä pois niin ehtii juuri vaihtamaan varusteet ja saman tien kohti Lietoa. Ei siis pelkoa viime hetken treenailuista :)

Kolmannelle radalle lähdettiin tekemään hyviä kontakteja, kun ei oikein mitään saavutettavaa enää ollut ja tämä olisi viimeinen startti ennen SM-kisoja. Eipä ollut neidillä vieläkään malttia pysähtyä kontakteilla kuten olisi pitänyt (omissa harkoissa ollaan aina niin kilttiä...), joten homma loppui siihen. Ei mitään väliä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti