sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Dopingia ja krapulaa

Jos viimeeksi blogia tuli päiviteltyä reippaissa tunnelmissa, niin nyt ei ole reippailusta tietoakaan... Enemminkin selviäisikö täältä sohvalta ylös... Harvoin kun sairastaa niin se on tehtävä sitten kunnolla!

Toki sitten "vuosisadan flunssa" iski juuri, kun oli pitkästä aikaa kunnon treenit luvassa eli OJ:n treenirinkiä, johon mekin nyt liityttiin syksyn tauon jälkeen. Aamulla ensin apteekkiin täydentämään lääkevarastoja, sen jälkeen droppia naamaan niin että norsukin kestäisi niillä hereillä ja sitten hallille tosi hyvällä fiiliksellä toivoen, ettei ole mitään juoksurataa luvassa. Ei tarvinnut radalla juoksennella, mutta yhtään parempi vaihtoehto ei ollut "mennään samoja esteitä sen miljoona kertaa". Normaalistikaan en muista tuollaisia ratoja, vielä vähemmän nyt lääkepöllyssä ja vielä kun startattiin sitten meidän ryhmän ensimmäisenä. 28 esteen radasta muistin just kymmenen ensimmäistä... :)

Ensimmäinen yritys oli kyllä sellaista räpeltämistä... Ohjaaja ei muista rataa, eikä koirakaan kulkenut mihinkään. Ei lähtenyt vetoon mukaan, vaan paineli A:lle. Valssilla ok. Tosin vasta sitten kotona muistin, että olin tehnyt vedon vanhalla väärällä tavalla. Aargh! Old habits die hard... Ehkä jos ens kerralla sitten muistaisi. Käännöksetkin valui, pahin oli suoran putken jälkeinen hyppy suoraan ja siitä takaakierto (10-11-12). Ei vaan hidastanut tarpeeksi valssilla, lopussa sitten kokeiltiin viemistä toisen siivekkeen kautta. Oli kyllä niin menossa putkeen, ettei hyvä sekään :) 16 hypylle saksalainen, jonka jälkeen koira mukaan napakasti, ettei hyppää viereistä hyppyä. Myös hyppy 23 tuotti vaikeuksia putkesta tultaessa, kun pyrki vaan hyppäämään sitä suoraan edessä olevaa. Ei siis mitään uutta auringon alla...

Toisella kierroksella oli sitten vain yksi yritys, mutta sehän riitti, kun olin siihen mennessä jo ehtinyt oppia radankin :) Yhden hypyn kääntyi väärään suuntaan, mutta ei siinä mitään vahinkoa sattunut, joten nollalla rata läpi :)


Heti kotimatkalla saikin jo karvaan muistutuksen, että kannattaako sitä flunssasena rehkiä. Tässä olisi nyt sitten viikko aikaa toipua ennen uusia koitoksia, ensi viikonloppuna olisi nimittäin ohjelmaa molempina päivinä niin aksaa kuin tokoakin! Onneksi on digiboxi täynnä mm. Games of Thrones uusintoja (ja kohta uusia jaksoja!) ja kaiken maailman leffoja niin ei käy heti aika pitkäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti