lauantai 9. helmikuuta 2013

Kiltti tyttö

"Kiltti tyttö, vilkaisi vaan ansaesteitä, mutta tuli sitten kuuliaisena perässä." Hei, kuka on varastanut mein Lilin :) Ehkä sille ei vaan sovi nämä aamupäivätreenit, mieluummin makailis omassa sängyssä, kun rehkis hulluna jollain radalla. Minä en nimittäin usko tuon sen kiltteyden olevan kovinkaan pysyvää laatua, sen verran lahjakkaasti Lili on omissa treeneissä pongaillut niitä ansoja. Tai voihan sille joskus vaikka joku oppikin mennä perille, kun tarpeeksi monesti asiasta motkottaa :)

Pitkästä aikaa oli tänään Kylliäisen Katin vetämät treenit. Flunssakin alkoi jo helpottamaan ja aikaa oli hyvin opetella ratakin, joka nyt muutenkin oli varsin looginen.


Ja mikäs sitä on kiltin tytön kanssa mentäessä :) Ei oikein tullut edes hiki. Noita käännöksiä pitää alkaa treenaamaan ihan tosissaan makupalojen avustuksella, näyttäisi olevan viimekertaisten omien treenien perusteella ainoa toimiva konsti.Nomikin on ollut oikein pätevä viime aikoina treeneissä, pitäisikin kirjoitellut niistä joskus tarkemmin. Mutta onko Nomi ollut myös kiltti? Asiasta voidaan olla montaa eri mieltä, mutta touhukas neiti ainakin on. Sillä aikaa kun minä piipahdan lähikaupassa niin matot ehditään pistää kasaan, kaataa vesikuppi ja silputa myös yksi lelukin...

Kuvassa itse pahantekijä, joka ei muuten yritä edes näyttää syyttömältä!


Huomenna jatkamme tokoilulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti