perjantai 27. syyskuuta 2013

Nomi testaa: MUSH B.A.R.F. Vaisto

Jos vaan itse pystyisi samanlaisen itsekuriin syömisen suhteen kuin mitä tulee harjoitettua koirien ruokinnassa... :) Karvakuonoille vain parasta eikä mitään ylimääräistä (=epäterveellistä)!

Kaikki kolme koiraa on ruokittu pentuaika varmuuden vuoksi nappuloilla. Milan oli syönyt jo kasvattajan luona Eukanubaa ja sillä jatkettiin. Lili ja Nomi sen sijaan kasvoivat fiksuiksi ja filmaattisiksi Royal Caninin voimin.

Nappuloilla olisi toki voinut jatkaa ruokintaa myöhemminkin, mutta itseä kiinnosti enemmän luonnonmukaisempi ruokinta. Milan ehti barffaamaankin jonkun vuoden, kunnes käytännön syistä siirryttiin liha-puurolinjalle Lilin kasvettua aikuiseksi. Sitä arkkupakastinta odotellessa...

Toissa kesänä reissujen takia mentiin jonkun aikaa nappulalla ja niiden helppous houkutti jatkamaan kokeilua kauemminkin. Kaikki kolme on siitä kiitollisia, että lähes kaikki menee alas ja sopivatkin ainakin lyhyellä aikavälillä ilman kummenpia totutteluja.

Mutta ei vaan nappulat ole sama asia kuin tuore liha! Huonoja puolia alkoi pikkuhiljaa tulemaan esiin ja niin taas palattiin tänä kesänä vanhaan hyväksi todettuun ruokintaan, vaikka se onkin vähän työläämpää sekä sotkuisempaa, jos koirilla sattuu olemaan parrat varusteena. Mutta ehkä on helpompi pestä sitä partaa, kuin käydä hakemassa lääkkeitä täynnä töhnää oleviin korviin... Tosin Milanin parta kestää parhaiten tämän ruokintamuodon, mutta korvat ei nappulaa.

Mutta tähänkin ongelmaan on nykyään ratkaisu, nimittäin uudet MUSH:n B.A.R.F. Vaisto koiranruoka-ateriat. Kaikki tarvittavat ainesosat yhdessä paketissa, helposti annosteltavissa ja partaystävällisessä siistissä muodossakin :)

100 % luonnollinen koiranruokaa - MUSH

Nomi pääsi tätä uutuutta testaamaan, kun osallistuttiin MUSH:n Ilmainen ateria kampanjaan. Olisi pitänyt ottaa videota hetkestä, kun Nomi sai kupin eteensä. Nimittäin kuppi tyhjeni sellaisella vauhdilla, ettei siitä ehtinyt ottaa edes kunnon kuvaakaan :) Yhdestä pussista riitti ruokaa useammalle päivälle, mutta ei kuvaajan nopeus kehittynyt kyseisessä ajassa sen enempää.

Laaturuokaa helposti annosteltavassa ja siistissä muodossa; makutestistäkin täysi 10+! Nomi ja omistajansa suosittelee :)

  100 % luonnollinen koiranruokaa - MUSH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti