sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Forever young


Nomi täytti viime viikolla jo 3 vuotta! Ehdittiin juhlia kyllä ihan oikeana päivänä eli tiistaina :) Toiset ne vuosien saatossa vanhenee ja viisastuu tai sitten pysyy ikinuorina. Nomi taitaa olla tuota kaikkea vuodesta toiseen - rauhallinen, viisas ja leikkisäkin. Kun ei ole koskaan oikein ollut pentu sanan rasittavassa merkityksessä, niin ei sitä aikuistumistakaan huomaa :)

Nomi on viime kuukaudet päässyt helpolla, kun Muska on keskittynyt äitiyden vastuulliseen tehtävään. Nyt kun on Mimmi lentänyt pesästä pois, niin voi taas palata arkipuuhiin, joihin kuuluu ehdottomasti Nomin höykkyyttäminen. Illan aikana ehdittiin hyvin purkaa patoutumat pois. Nomi oli jo ensimmäisen viiden minuutin jälkeen ihan puhki :D Mutta välillä kun kävi pihalla jäähdyttelemässä ja vetämässä rundia niin kyllä sitä taas jaksoi. Toivottavasti mini-mustat pysyvät jatkossakin kakaroina joille leikki maistuu!

Pääsi kaverukset myöhemmin viikolla myös aksailemaankin yhdessä. Haettiin Muskalle vauhtia puomille ja A:lle kun pistettiin Nomi menemään edellä. Seuraavaksi voikin keskittyä treenaamaan sitä itse kontaktia :)

Varsinaisesti treeneissä oli Lili ja Merri, kun siirryttiin nyt Lilin kanssa ryhmätreeneistä omatoimitreenailuun. Ja päivän haaste näytti tältä:

Eipä siinä paljon haastetta ollut kun ei koira kulkenut mihinkään. Ei sitä enää jaksa normitreeneihin oikein syttyä, ainakaan ilman vinkupalloa. Narupallo on so last season... Ens viikonloppunakin onkin puolestaan Katin koulutus, kivaa!!!

Keskiviikkona yritettiin tokoilla takatalven keskellä, mutta meni lähinnä jäätymiseksi. Nyt sitten odotellaan taas lumien sulamista ja kenttien kuivumista. Ohjattu nouto hajosi aika kivasti, kun alettiin tekemään enemmän liikkurin kanssa. No onhan tässä vielä aikaa sitä korjata, jos vaan pääsis treenaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti