sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kuuliainen koira vauhdissa tuomarin tarkan valvovan silmän alla

Vuoden 2014 ensimmäiset kisat takana! Taidettiin nyt kerrankin jättää kauden aloituksen tahmeus väliin. Tämän päivän suorituksiin voi olla tyytyväinen, tuloksiin ei ihan niinkään. Onneksi ei ollut aamulla kiire mihinkään, sai ihan rauhassa heräillä :)

Ai, tarvitaanko miutakin siellä kisoissa?
Tämän päivän tuomarina Anders Virtanen. Ensimmäiselle radalle ei edes osallistuttu ja kun tuloslistaa kävi katsomassa, niin ei siellä pahemmin nollilla juhlittu vaikka osallistujia oli nelisenkymmentä. Ensimmäisenä meillä oli suoritusvuorossa hyppyrata, joutui keskittymään ihan tosisaan jo rataantutustumisessa että muisti radan. Ja olihan niitä ansaesteitä taas tarjolla... Äänetöntä ohjausta voisi ihan mielenkiinnosta kokeilla treeneissä suoraviivaisemmalla radalla, mutta nyt ei ollut sen paikka todellakaan. Lili tuli hienosti käskytyksiin ja pelasti vielä lopun hypynkin putkesta tullessa (unohtuiko joltain putkijarru...), joten ekalta radalta nolla! Lopputuloksissa se riitti kolmanteen sijaan, hyvä Lili! Ehkä olisi kannattanut lahjoittaa palkinnoksi saatu suklaalevy jollekin, niin selviäisi illalla hieman lyhyemmällä juoksulenkillä ;)


Agilityrata oli jo loogisempi, niin ei tullut niin paljon paineita muistamisen kanssa rataantutustumisessa. Kaarroksiin ei pahemmin kiinnitetty huomiota, annettiin mennä vaan :) Kontaktit muistettiin ottaa maltilla ja keinukin oli hieno. Vasta maaliin tullessa selvisi, että tuomari olikin ollut tarkkana puomin ylösmenolla ja antanut sieltä vitosen. No eikä! Video on kuvattu takaapäin, joten siitä näkee vähän huonosti, mutta aika pienestä jäi kiinni suuntaan tai toiseen. Tulee edellinen askel maahan juuri puomin alkuun. Mutta eipä ole jatkossakaan tarkoitus tehdä noille ylösmenoille mitään, se on sitten huonoa tuuria jos ei osu ja sattuu silloin tarkempi tuomari radalle.


Seuraavat kisat onkin vasta kuukauden päästä. Tarkoitus on kisata jatkossakin varsin maltillisesti - ei houkuttele kisaaminen vaan huvin vuoksi ja pysyy kontaktitkin paremmassa kunnossa tällä tahdilla :)

Eka tokokoepaikkakin on nyt varattu! Tämän viikon treenit on jäänyt täysin väliin, sen verran surkeat olosuhteet on ollut tuolla ulkona. Mutta eiköhän viimeisetkin lumet saa kyytiä ensi viikon aikana ja jos aurinko paistaa ja on lämmintä, niin voi ne lätäkötkin sieltä kuivua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti