sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Äkkilähdöllä Vantaalle - EVL1!

Sen verran jäi kaivelemaan vapun kokeen tulos, että piti blogia päivitellessä katsella netistä, josko johonkin pääsisi lyhyellä varoitusajalla revanssia hakemaan. Kolme viikkoa Imatran kisoihin tuntui liian pitkältä ajalta... No, Vantaalle oli paikkoja vapaana EVL:ään, joten sinne vaan kun Hanne & Mofikin olivat valmiita pääkaupunkiseudulle asti lähtemään :) Ajatus tuntui torstaina tosi hyvältä, vähemmän hyvältä perjantaina kun selvisi että EVL tietenkin aloittaa heti yhdeksältä ja suorastaan katastrofilta kun katseli lauantai-iltana säätiedotusta sunnuntaille. Räntää, rakeita ja ukkosta!!! Vaikka sitä talvi treenattiin ulkona, niin ei silti kyseisessä säässä houkuttelisi kisailla ja talvikelissa parisataa kilsaa kisapaikalle on vähän liikaa kesärenkailla... Lämpimästi vaatteita päälle, rohkeasti matkaan ja luottavaisena omaan osaamiseen!

Paikan päällä paistoikin aurinko eikä takatalvesta tietoakaan. Tuloksetkin lämmitti mukavasti mieltä :)

Lilin kanssa ollaan kerran käyty aksailemassa Ojangossa ja olihan neiti silloin huimassa vireessä. Paikka kelpasi Lilin mielestä myös tokoiluunkin vallan mainiosti. Halvemmaksi kyllä tulisi kisata tuossa kotihallissa, mutta Lili on näköjään toista mieltä :) Palkaksi kaivettiin myös pitkästä aikaa patukkakin lisävirettä tuomaan.

Tuomarina Hannele Pörsti, joka ei ihan kaikkia pikkuvirheitä niin rankalla kädellä sakottanut. Mutta oli Lililtä aika hieno suorituskin jos viime kokeeseen vertaa!

Liikkeet sekoitetussa järjestyksessä kahdessa osassa:
 • Paikkaistuminen: 10. Varmasti.
 • Paikkamakuu: 10. Omalla alas nopeasti ja suoraan ja omalla ylös. Muusta ei itsellä tietoa :)
 • Tunnari: 10. Vähän taas rouskutteli ja pa.
 • Luoksetulo: 9. Pikkasen tuli seisominen pitkäksi.
 • Kaukokäskyt: 10. :) Kiva liike tehdä luoksetulon perään samantyyppisellä aloituksella. Kaikki vaihdot yhdellä käskyllä reippaasti ja aika samalla viivalla jalat pysyi. Videolta tarkistettuna tietty pientä liikkumista. Kelpaa miulle ja tuomarille tänään :)
 • Zeta: 9. Järjestys I-S-M. Seuraaminen väljää.
 • Ohjattu nouto: 8. Taas arpa osui oikeaan :) Jännitti enemmän kuin vähän, että miten Lili löytää hailakat vaaleanpunaiset merkit. Lämmittelyssä ei arvannut treenata yhtään kirkkaan oransseilla ettei yritä niitä etsiä kentältä. Hienosti merkille ja juuri kun olisi pitänyt antaa noutokäsky niin viereisellä agikentältä kuuluu koiranhaukuntaa, jota Lili jäi kuuntelumaan. Tokalla käskyllä homma hoitui.
 • Metallihyppynouto: 10. Ohjaaja oli töpeksiä koko liikkeen heittämällä kapulan "liike alkaa" käskystä. Viime hetkellä jarru löytyi :)
 • Ruutu: 10. Tämä oli kiva - ensin tehdään hyppynouto ja hyppy jää metrin päähään merkille lähetyslinjasta. Pongatako merkkikartio vaiko hyppy... Hyvin merkille ja siitä hyvin kohtia ruutua vaikkei selvästikään hahmottanut v.pun. merkkikartioita alkuun. Eikä ennakoinut pysäytystä vaan upposi hyvin ruutuun. Tällä kertaa katsoin, ettei mennyt myöskään yli ennen kuin annan maahan-käskyn :)
 • Seuraaminen: 8. Ois voinut noista perusasennoista ehkä enemmänkin rokottaa? PA:t on kesän/syksyn projekti.   
Yhteispisteet huiput 297 pistettä ja sijoitus 2./12., wautsi! Kahdellä 1-tuloksella oli mukava ajella kotiin pitkän päivän päätteeksi :) Valiokellot tikittävät!Snautserista on vaikea saada edustavaa kuvaa varsinkaan heti syömisen jälkeen :)


Lili vielä palkintofrisbeen kimpussa:


5 kommenttia:

 1. Lili kiittää onnitteluista :)

  VastaaPoista
 2. Tänään kun katselee tuota valkoista maata ja lumisadetta, niin kyllä meillä oli eilen tosi hyvä ilma! Ja vielä tätäkin kautta onnea ja kiitos matkaseurasta! Toivottavasti kisamatkat jatkuu yhtä hyvillä tuloksilla ��.

  VastaaPoista