sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Synttärisankarin älynväläys ja omien lahjojen hankintaa


Lili 21.5.2014 7-vuotta!!! Ja mikäs sen parempaa tapaa viettää synttäreitä kuin lähteä iltakokeeseen Mikkeliin. Meni vähän illanvietto pitkäksi, kun kotiin selvittiin vasta puolen yhden aikoihin. Eikä juhlamielikään enää ollut ihan huipussaan...

Mikkelin tokossa tuomarina oman seuran Tommi Varis. Koe oli ulkokentällä ja ilma oli sateen jälkeen mitä mainioin. Mutta kaikkea näköjään voi kokeessa sattua...
  • Paikkaistuminen: 10. Vieruskaveri piippas enemmän tai vähemmän koko ajan, mutta ei onneksi Liliä häirinnyt.
  • Paikkamakuu: 8.5. Meni kyllä niin hankalaan asentoon maihin, että arvasin että jossain vaiheessa oikoo jäsenet. Pitää vissiin alkaa tätäkin treenaamaan ;)
  • Seuraaminen: 7. Lopussa alkoi vähän hyytymään, mutta muuten tason mukaista menoa ja aika paljon parempaa edelliseen kokeeseen verrattuna.
  • Zeta: 6.5. S-I-M. Seuraaminen hyydytti edelleen ja istuminen jäi tekemättä, olisi pitänyt vähän enemmän varmistella. 
  • Luoksetulo: 8. Ekan pysäytys taas loikalla.
  • Ruutu: 0. Tätä ei uskois jos ei itse olisi sitä nähnyt. Oikea älynväläyksien älynväläys. Aina meillä on treeneissä häiriömerkkejä yms. mutta tuo on kyllä jäänyt treenaamatta. Koulutuksen takia olisi pitänyt käskyttää ruutuun kunnolla vaikka se olisi vaatinut sen ziljoona lisäkäskyä.
  • Ohjattu. 9. Tuomarin sanoin kymppi perusasentoon asti, vähän liikaa kunniakierrosta... 
  • Metallihyppynouto: 9.5. Kuulemma perusasentoa pitäisi treenata. Ei kai :)
  • Tunnistusnouto: 9. Veikkaus perusasento ja pureskelu. Tönäsi ilkeästi yhtä väärää kapulaa.
  • Kauko-ohjaus: 9. Koira sai kehuja tekniikasta, ohjaaja moitteita vartaloavuista. Ja viime kokeessa taasen kehuttiin ohjaajaa :D
Yht. 238 pistettä ja 2-tulos. Surkea vitonenkin ruudusta olisi riittänyt 1-tulokseen, aargh! Tällä tuloksella sijoituttiin kolmanneksi ja päästiin pokkaamaan Lilille lahjoja.


Saas nähdä mitä torstaina Pieksämäellä keksitään...

Varsinaisesti päästiin synttäreitä juhlimaan vasta tänään, mutta ennen kuin oli kakun aika, niin käytiin pitkästä aikaa juoksemassa pari rataa Imatralla. Edellisen kerran ollaan kisattu huhtikuun puolivälissä ja treenaamassa ollaan käyty nyt kahdesti... Mutta ei tuntunut tauko menossa ainakaan negatiivisesti!


Ekalle radalla ei osallistuttu lainkaan, tuossa helteessä kaksi oli ihan riittävästi. Tuomarina radoilla taas oman seuran Elina Hannikainen :)

Agiradalla ei mitään ihmeellisyyksiä. Muutama rima 65 cm ja okseri heti toisena, nämä tietysti hieman mietitytti kun ei olla näitä nyt treenattu lainkaan. Saatiin sitten vitonen "lentokeinusta". Voihan sen noinkin tuomita, jos aivan välttämättä haluaa... Onneksi ei tarvita nollavoittoa mihinkään, muuten olisi voinut hieman ottaa päähän. Nyt vitosella kolmas sija ja lisää lahjoja Lilille.


Hyppyradalta tuomari varoitteli täyspitkää pituutta (150 cm), oli kuulemma arvokisamenijöitä varten saatesanoin että toivottavasti olette treenanneet. No totta kai, joskus viime kesänä :) Ja toki pituudelta tiukka käännös renkaalle, jonka jälkeen putkiansa. Kiia tuli omalla vuorollaan renkaasta ohi ja Lili kolautti renkaaseen, joten oli vähän ikävä kohta. Lopputuloksena kuitenkin Lilille nolla ja toinen sija!Vähiin käy startit ennen SM-kisoja. Edelliselle viikonlopulle olin suunnitellut yhdet kisat, mutta jäänee väliin kun pitäisi välillä ehtiä muutakin kotona tehdä. Omissa kisoissa voisi ehkä käydä hyppyradan juoksentelemassa? SM-kisoissa ollaan taas mukana molempina päivinä, kun Lili pääsi taas LAU:n maksien joukkueeseen. Kolmannen kerran peräjälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti