perjantai 5. marraskuuta 2010

Twistiä kera Lilin

Milanhan on vakaasti päättänyt, että kaikki esteet mennä suoraan, aina ja joka tilanteessa ja tarvittaessa jyrätään vaikka kaikki estelijät tieltä pois. Tämä opittiin kesällä myös varsin verisesti, ei siis kannata, helteestä huolimatta, pistää shortseja jalkaan hiekkakentällä treenatessa. Kun Milan vielä poikkeuksellisesti oli vireeltään lähes liekeissä nyt myös ryhmätreeneissä, niin oli vielä päättäväisemmällä (=itsepäisemmällä) tuulella ja keräsi entistä enemmän kierroksia kun ei päästy mihinkään. Muutaman kerran sain huijattua herran takaakiertoon, mutta siihen se sitten jäikin. Läsnäolijoilla oli ihmeen hauskaa :) Tuolla vireellä olisi kyllä ollut mageeta vetää kunnon rata. Kesällä kun harjoiteltiin parin viikon ajan takaakiertoja aivan alkeista aloittaen niin Milankin suostui uskomaan, että joskus esteen voi kiertääkin, mutta tarkoituksella en vielä halua tätä opettaa. Tässä vaiheessa on hyödyllisempää, että hakee esteet varmasti ja tarvittaessa korjaa ohjaajan töppäilyt näin. Loistavaa virettä hyödynnettiin pikaisissa tokotreeneissä tähän loppuun, tuollaista kun olisi tarjolla helmikuun kokeessa niin olisin aika tyytyväinen! Jäänee toiveeksi...

Lili puolestaan näytti kuinka tällainen harjoitus suoritetaan. On se vaan niin mahtavan taitava likka! Ja niin polttelis päästä kisaamaan jo, mutta sen verran pihi kuitenkin olen, etten yhtä kisaa varten osta koko vuoden lisenssiä...  Tällainen harjoitus tehtiin illalla, twistiä harjoiteltiin hypyille 2 ja 4. Sama harjoitus tehtiin myös toisinpäin.























Torstaina oltiin ahkeria ja käytiin myös agiliitelemässä aamulla. Kumpparit jalassa oli tarkoitus ottaa vain estetreeniä, mutta kun kyseiset esteet oli valmiina mukavan vauhdikkaalla radalla niin sitä myös mentiin:

























Molemmat meni oikein nätisti, vauhdissa valssaamiseen ei itsellä kumpparit ehkä paras ratkaisu :) 

Ollaan myös tokoiltu niin kentällä kuin kotonakin ja keksitty uusia toimivia juttuja, mutta niistä myöhemmin.

HUOMENNA Adamin konsertti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti