lauantai 5. maaliskuuta 2011

Neljä starttia ja kolme...

Tuntui kyllä ihan ensikertalaiselta tämän päivän kisoissa :) Lilillä oli ohjelmassa kolme starttia ja koska kaikilla radoilla oli sama tuomari, Hannele Lummeranta, niin minimitavoite oli yksi nousunolla, mutta mieluiten se hyödynnettävät kaksi. Kolme olisi mennyt jo pröystäilyksi :) Milanin tavoite oli yksi startti ja yksi nolla vaatimattomasti :)

Ensimmäisellä agiradalla paineet pois ja hylky, tahallaan. Homma tökkäsi jo kolmannelle esteelle, kun onnistuin suoristamaan Lilin linjaa puomille yli niin ylösnousulta kontaktivirhe. Pärskele... Sen jälkeen kunhan vaan mentiin. Hypyltä kielto liian voimakkaan käskytyksen takia (ei varmaan kannata huudella täällä, jos koiran pitäisi hypätä nenän edessä oleva hyppy...) ja koska halusin korjata hyppysarjan alusta asti niin hylkyhän siitä tuli. Tästä lajista ei niitä kymppejä tavoitella :) Maxi1:siä 32 kpl eikä yhtään nollaa?!? Rata oli kuitenkin aika perusmenoa, jopa vähän (pettävän) helpon oloinen, mutta se vaan voi olla niin pienestä kii. Rimat 60 cm, Lili kolautti ekaa rimaa, ei kuitenkaan tullut alas.Seuraavalle radalle lähdettiin taktiikalla "roiskitaan ja karjutaan" ja pakkonolla. Muutama yllättävän haastava kohta 1-luokan radalle, lopun suora putki ja hyppy sivussa meinasi pistää puntit tutisemaan. Nolla tältä punnerrettiin karjunnan säestämänä :) Hip, hei hurraa!!! Kaksi koirakkoa onnistui tässä ja Lilin sijoitus 2. bortsulle hieman ajassa hävinneenä.Hyppyrata oli varsin helpon oloinen, tosin tiukalla ihanneajalla. Pakkonollaa lähdetiin taas hakemaan ja niinhän niitä tuli kaksin kappalein. Lili tosin säikäytti kolauttamalla viimeistä rimaa, jota meidän onneksi ei ollut laitettu löysäksi. Seitsemän koirakkoa sai tältä nollan, Lilin aika riitti kolmanteen sijaan ja Milanin kuudenteen.

Lili ruusukkeidensa kera - väsynyt mutta onnellinen :) Palkinnoksi tuli (tuplana) lisäksi ihan kiitettävästi syötävää niin omistajalle kuin koirallekin ja riitti vielä kavereillekin jaettavaksi :)

2 kommenttia: