sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Juhlat jatkuu!

Koska viime viikonlopun kiireiden takia ei ehditty järjestää Lilille hyvin ansaittuja juhlia, niin neiti päätti järjestää lisää juhlan aihetta ja näin ollen varmat pippalot :)

Lauantai viettiin kokonaisuudessaan Ruokolahdella agilityn merkeissä. Muutaman kerran tuli vettä kuin saavista kaatamalla niin että kenttäkin vaan lainehti, mutta lopulta aurinkokin tuli esiin juuri ratkaisevalle radalle. Lilillä siis ekaa kertaa serti ja siirto kolmosiin katkolla. Koko päivän tuomaroi Anne Viitanen. Varsinkin 2-luokan radat oikein kivat. Tasaisesti piti jotain osata, eikä vain yksi pommikohta ja muut kohdat saa lasketella.

Lilin urakka aloitettiin hyppyradalla, jonka tuloksella ei väliä luokkanousua ajatellen. Verryteltiin kuitenkin 0-voitto :)Sitten päästiin asiaan eli agiradalle. Ohjausstrategia kaikille radoille oli ettei mitään hienouksia, valssia vaan... Tällä radalla taisi sitten valssi ennen ja jälkeen esteen olla liikaa, kun keppien aloitus meni plörinäksi. Ei myöskään saanut käännettyä tarpeeksi hyvin keinulle. Lopputuloksena siis 10 vp. Jo toisen kerran vaihtelua 0 ja hyl sarjaan.Vielä viimeinen mahdollisuus "kesälomaan". Ihan hirveästi ei houkutellut laittaa ilmoa Kouvolaan menemään. Väsytti jo niin paljon, että ihan pahaa teki. Varustusta ei voinut vähentää, vaikka aurinko jo mukavasti lämmitti :) Vähän puristi radalla ja kontaktit oli aika villit (apua...), mutta niin vaan ainoana nollalla maaliin. Nollavoitto, kolmas LUVA, SERT ja menolippu kolmosiin!!! Jiihaa!!! Tämän vuoden tavoitteet saavutettu, etuajassa mut haittaaks tuo :)Maaliskuun alussa aloitettiin ykkösluokassa, siellä viisi starttia (yksi ylim. hyppäri) kuun alussa ja lopussa. Kakkosissa yhteensä 10 starttia, joista ensimmäiset neljä pienestä kiinni hylkyjä, sitten viikon välein ensin kaksi nollavoittoa + vitonen ja sitten yksi ylimääräinen 0-voitto, kymppi ja 0-voitto. Lili The Panther :)

Yleisön pyynnöstä pakollinen tuuletus :)
Aamupäivällä Milankin liiteli kolmen radan verran "vinkeillä" suorituksilla, mutta niistä juttua myöhemmin. Tasapainotti hyvin päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti