maanantai 12. maaliskuuta 2012

Huoltotoimenpiteitä

Lumitöitä, näyttelykoulutusta, lumitöitä, trimmauskoneen huolto, koiran pesu ja föönäys + trimmaus, juoksemaan... Siinähän se viimeinen lomapäivä hurahti. Näköjään kannattaa sitä trimmauskonetta huoltaa vähän useammin kuin kerran seitsemässä vuodessa (apuva...), on muuten jälki aika paljon siistimpää tai yleensä leikkaakin jotain :) Ja säästyy uusien terien ostamiselta. Mutta jos vaihtaa hiilet koneeseen niin kannattaa laittaa kunnolla ne paikoilleen, muuten tykkää huonoa :)

On se Nomi vaan niin nätti! Turkki on niin kiiltävän musta ja värimerkitkin puhdistui kummasti Super White sampoopesussa :) Virallinen 1 v. kuva otetaan myöhemmin viikolla, kun pääsee ulos kuvaamaan. Näistä nyt mitään järkevää tullut, mutta laitetaan silti. Huomaa neitien huoneen uusi hempeä väritys :) Saattaa ehkä jossain kuvassa toistua oikeinkin.

Pikkuotuksella on jopa kaulaakin, toisin kuin kahdella muulla tappikaulalla :)
Ja mököttävä ilme :)
Ja lyhyt pinna :) Mutta johan sitä oli muutama tunti pöydällä seisoskeltukin.

Tänään ei olekaan treenejä, kun olis epikset, joihin ei olla osallistumassa. Viikonlopun Kotkan kisatkin jouduttiin jättämään väliin, kun tuli viime hetkellä muuta menoa. Minkäs teet...

Koska koirat olivat ehtineet lauantaipäivän lepäillä, niin illalla suunnattiin hallille partojen & Muskan kera. Penskoille pientä radan pätkää, Milan teki samaa mielenvirkistykseksi ja Lili treenasi lähinnä putken "väärään" päähän vientiä sekä kontaktia etupalkalla niin että minä jään taakse/takaviistoon. Helppoa kuin mikä, jos vaan on etupalkka käytössä... Hirttokin toimi tällä kertaa putkella 100%:sesti :) Milan meni toisella kentällä aika hienosti Hannelen kanssa. No osaahan se vaikka mitä, jos sattuu ohjausta seuraamaan :)

Treeneistä pieni videonpätkä. Nomin loppusuoran tykityksestä näkee sen vauhtipotentiaalin, josta muuten on käytössä vaan murto-osa. Kun on niin paljon kaikkea mielenkiintoista, hallin mattopohja täynnä ihania hajuja ja makupalanmurusia, ihmisiä, koiria, kontaktiesteitä, you name it... Vaikka olisi ohjaaja varustautunutkin juoksemaan, niin silti olisi ollut häviö kirkas. Nyt ei mahtunut kunnolla edes samaan kuvaan :)

2 kommenttia:

  1. Vau. Ihana tyttö! Tsemppiä iskältä ja laumalta ekaan näyttelyyn!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Toivottavasti saadaan parempia räpsyjä aikaan vielä tällä viikolla niin tulee koko kauneus paremmin esiin. Ja toki valmistaudutaan hurmaamaan pääsiäisnäyttelyssä itse tuomarikin :) Saa nähdä mihin selvitään seuraavaksi, riippuu kuinka kauan turkki kestää ja miten saadaan sovitettua Lilin tiukkaan agilitykisakalenteriin. Mutta onneksi toinen on vielä niin nuori, niin ehtii hyvin myöhemminkin!

    VastaaPoista