keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ja kamera käy!

Treenipäiväkirjaa videoiden muodossa :)

Ensin Nomi aksailemassa. Ns. mersunmerkkiä valssiin yhdistettynä, ei ihan niin helppoa, jos ei koira irtoa hyvin :)



Näköjään oppii se pujottelemaankin vaikkei asiasta mitään stressiä otakaan. Hiljaa hyvää tulee. Vähän aikaa sitten poistettiin keskelta yksi ohjuri ja nyt otettiin loputkin keskeltä. Eli vain aloituksessa ja lopetuksessa sellaiset vielä on. Taitava pieni!



Lajin vaihto lennosta tokoon, samassa paikassa kuitenkin jatkettiin. Milanin melkein mallikelpoiset kaket :) Tämän jälkeen ei sitten onnistunutkaan yhtään mikään...



Tunnarissa molemmat tekee edelleen huipputyötä oman etsimisessä. Milanin tyylinäyte videolla.



Ruudussa vahvistettiin keskikohtaa alustalla ensin muutama kerta (alusta valmiina ruudussa) ja sitten ilman. Vauhti ja tarkkuus kesti molemmilla hyvin. Lilin mallisuoritus siihen asti kunnes kameran muistikortti tuli täyteen :)



Lilin maanantain ryhmätreenit, rata näytti tältä piirroksen muodossa:


Ja videolla:


Koottuina selityksinä :)

Muutamaan kohtaan harjoiteltiin takaaleikkausta ihan vaan takaaleikkaustreenin vuoksi eli hypyt 4-5 sekä 10 hypyltä kepeille. Pitäisi olla ohjaus terävämpää. Kepeille käännös oli sen verran tiukka, että piti vetää vähän taaksepäin. Vaihtoehtoja takaaleikkaukselle löytyi mm. pyörittämällä A:n puoleisen siivekkeen kautta tai vaikka vastakäännös (ei näitä itse kokeiltu). A:n jälkeisille hypyille myös esim. persjättö + jaakotus, linja vitoshyppyä nuollen. 14 hyppyä kokeiltiin ensin kauempaa lähetettynä, ei irronnut (paitsi keinulle :), mutta ehtihän sen sittenkin tekemään niistolla. Viimeiselle hypylle testasin että saisiko vedettyä oikealla puolelle vastakkaiselle puolivalssin sijaan, onnistui, mutta jatko-ohjaus jäi edelleen tekemättä. Mutta sentään puoliksi oikein :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti