keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kuvaushaasteita

Ennen valokuvausta pitää olla karvat ojennuksessa, snautserilla parta eritoten. Nomi näyttää mallia kuinka parta pistetään ojennukseen!


Kuvauspaikalta kerätään ensin risut pois (syömällä toki)...
Muistetaan tervehtiä kuvaajaa kunnolla....Muistutukseksi, tältä Nomi näytti tosi pienenä (noin 6 vkoa):
Sisarusten kanssa, Nomi keskellä:
Osaa olla pikkuotuksen kuvaaminen haastavaa, mutta tällaista jälkeä tänään saatiin... Ikää muutama päivä vajaa 1 v. Sunnuntaina on bileet :)

Kestää varmasti paikoillaan, kun kaappaa syliin :)

Vapaana seisontaa...
Jos vaikka näyttelyyn mennessä ostaisin sellaisen pannankin mitä tykkää itse käyttää :) Mutta muuten ei tarvitse ryhtiä tehdä pannasta nostamalla!
Pöydällä näytti, että etureisissä valkoiset karvat on aivan liian lyhyet, mutta näyttäähän niissä pituutta olevan... Sakset?

Kuvaussession päätteeksi pätevät aksailut! Kun viimeeksi tehtiin rataa, niin nyt oli vuorossa Nomilla estetreeniä. Rengasta, pussia, keppejä ja puomia. Kepeillä otettiin keskeltä yksi ohjuri pois (viisi jäljellä), ei edes huomannut että se puuttui. Ja malttoi myös hyvin lähteä pujotteluun vaikka oli etupalkka houkuttelemassa. Sekä renkaalla että pussilla kokeili kerran, että jos esteen kiertämällä saisi palkan nopeammin. Fiksu likka ei tehnyt tyhmyyksiä toista kertaa :) Puomilla juoksin täysiä ohi ja niin vaan pysähtyi kontaktille. Jotenkin miusta tuntuu, että jossain vaiheessa tulee ongelmaksi se kontaktilta liikkeelle lähtö :)

Lili (ja Milankin) treenaili kontakteja sekä sitä putken väärään päähän vientiä. Yllättäen Milan oli aika taitava tässä jälkimmäisessä, joskus jätkä ihan yllättää :) Ensimmäinen kohta oli suht helppo, mutta siitä kun jatkettiin pidempi kaarre ja putken päät lähellä toisia ja houkuttimena ollut vielä edempänä (putki enemmän J kuin U) kuten Mattsonin 2-lk.n radalla viime keväänä ja hyppy aivan vieressä. Tässä tehtiin Lilin kanssa hyvin monta toistoa, että meni lopulta oikein. Ei meinnut millään tajuta oikeaa putken päätä siinä välissä, hyvin herkästi hyppäsi hypyn jos kääntyi. Eikun lisää treeniä vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti