lauantai 9. huhtikuuta 2011

Surkeaa ja hyvää suoritusta - sama tulos

Tämän päivän startit on nyt startattu. Muistettiin siis mennä paikalle :) Ei muuten juurikaan jännittänyt!!! Agiradalla aloitettiin. Sattuneesta syystä tämän suorituksen video "hävisi" kamerasta varsin vikkelästi, mutta rata meni jokseenkin näin:
Lili lähti tosi tahmeasti liikkeelle ja meni kakkoshypystä vekin jälkeen tyylipuhtaasti ohi. Häh? Ei pysähtynyt kontatille, jonka jälkeen varsin haasteellista työntää neloselle. Haahuili pitkän kaarroksen ennen vitoshyppyä ja tiputti seiskan riman. Hypystä 11 taas ohi?!!? Siihen riitti meikäläiselle ja käveltiin radalta pois. Turha jatkaa kun koira ihan jossain maailmoissa. Kepit olisi ollut tietysti kiva testata seuraavaa rata varten.

Hyppyradalta on sitten jo videokin :)


Nyt oli neitikin normaalisti menossa mukana. Itsellä oli kyllä koira eräänkin kerran häveyksissä... Hienosti meni kepit ja nyt haki esteetkin kuten piti. Muurin jälkeisillä hypyillä alkoi jo kuulua ärripurria :) Hypyltä ei kääntynyt kuten oletin, joten tuli vähän ylimääräistä ohjelmaa, että olisi saanut vietyä putken hankalampaan päähän. Lili sitten paikkasi edellisen radan irtoamisongelmia hyppäämällä hypyn etuajassa... Lopun okseri meni hyvin pussin jälkeenkin vaikka oli vaativampi mitä oltiin ehditty treenata.

Vaikka ei nyt tulosta tullutkaan niin jälkimmäisen radan jälkeen oli hyvä fiilis kuitenkin. Molemmat radat oli aivan tehtävissä, vaikka ei lempparityyleihin kuulukaan. Vieraassa paikassa viimeistään toka rata näyttäisi toimivan normaaliin tapaan. Joten ei muuta kuin lisää treeniä ja uusia startteja vaan putkeen :)!

Kun kahdella startilla päästiin vasta alkuun niin jatkettiin vielä tokoilulla hallin kentällä molempien kanssa.

2 kommenttia:

 1. Hyvä Stiina, muistit käyttää vastakkaista tuolla putkelle viennissä!
  Lppusuoralla jäit vähän haahuilemaan, napakammin liikkumalla olisit saanut vietyä vikat esteet ilman Lilin kääntyilyä.
  Mutta hyvältä näyttää, ette te kauaa kakkosissa köki!
  Äläkä hävitä niitä hyllyratoja ennen jakelua, niistä voisi nähdä, miksei osunut esteille ;)

  VastaaPoista
 2. Treeni-ideoita taas tuleville viikoille :)

  Kaikki muut videot onkin tallessa ja kyllähän niistä on hyvin omat töppäilyt paljastunut, mutta tuon agiradan pistän kyllä täysin Lilin piikkiin. Ohjaa nyt koiraa, joka on kuin halolla päähän lyöty ekasta esteestä lähtien, aivan omituinen. Riitti kun näki ja tunsi suorituksen radalla...

  Tulevissa treeneissä muistettava pitää kääntymiset ja etenemiset tasapainossa, kumpaakin kun joutuu samallakin radalla tekemään. Sen tietää mitä noissa juoksukisoissa käy :)

  VastaaPoista