perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kääntyy, jos kääntäis...

Pari päivää fiilistelyä ja sitten olikin jo aika palata arkeen ja treenien pariin. Keskiviikkona käytiin treenaamassa Imatran hyppiksen kinkkisiä kohtia eli keppien avokulmaa ja putken "väärään" päähän vientiä eri variaatioilla. Kepeissä oli verkot apuna, joten yllättäen toimi aika satavarmasti :) Putkien kanssakin mentiin minne piti, kunhan aloitettiin puolivalssi jo edellisellä esteellä. Ei neiti ihan hevin käänny, yllättäen Milan kääntyi vähemmällä vaivalla ja parhaimmillaan pelkällä takaaleikkauksella meni mihin pitikin. Oho! Okseri oli keskellä hyppykaarretta, missä vielä pääsi vedättämään. Kannattaa näköjään vähän treenatakin, varsin mielenkiintoisia hyppytyylejä molemmilla. Lilin kanssa kokeiltiin keinulla käteen asti tulemista, jos sillä saisi vauhtia myös vierailla esteillä. Milan teki hienon putki-hyppy-puomi yhdistelmän, lisää tällaista treeniä niin eiköhän kohta voi alkaa katsomaan kisakalenteria sillä silmällä!

Torstaina Lilin ryhmätreenit. Ratapätkään oli yhdistetty eri treenitoiveita kuten putken väärään päähän vientiä ja kontakti-putkierottelua. Luulisi, että jos juuri edellisenä päivänä on jotain treenattu niin se onnistuisi vielä seuraavanakin, mutta ei.
Ensimmäinen yritys meni niin pieleen kuin vain voi mennä, ei olisi yksi hylsy riittänyt. Mikä siinä on, että suunnittelet tekeväsi puolivalssia esteelle neljä niin radalle päästyä pyllistelet vaan p*rse pystyssä ihan toiseen suuntaan. Ihan niin kuin Lili olisi aiemminkaan sillä kääntynyt... Sekä omistaja että koira näköjään tarvii ainakin yhden pieleen menneen löysät pois radan alle. Toinen yritys vähän siedettävämpi, mutta ei silläkään olisi nollaa tippunut. No, tiedetäänpähän mitä treenataan viikonloppuna :) Viikko aikaa takoa ohjaajan selkäytimeen puolivalssi sekä erilaiset kepeille viennit.

Milanille illalla pihatokoa. Vanhat vesilelut (toimivia myös lumileikeissä :) olivat jo menneet käytössä roskiskuntoon ja kun Lidl juuri mainosti 6 kpl vesilelua varsin sopivaan hintaan niin sellaisethan sitä piti käydä hankkimassa. Ihan heti ei lopu hanget mihin niitä heitellä ja koirat suorastaan ekstaasissa :) Hiihtokausikin jatkuu ainakin vielä hetken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti