sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Nomi Haukkiksessa ja treffeillä

Perjantaina oli Nomilla ohjelmassa reissu Taipalsaarelle ja Haukkulaaksoon. Ennen Haukkista käytiin lenkkeilemässä metsässä. Lyhyt lenkki isoille parroille, varmasti ihan riittävä pikkuparralle :) Vähän kun toista suututti, kun kaverit meni niin kovaa eikä itse millään ehtinyt perään. Metsässäkin oli kaiken maailman risuja, johon kompastua... Hyvä ajatus ottaa yhteiskuva kolmikosta, osoittautui hieman haasteellisesti. Tokokoirat osoittavat närkästyneisyytensä karkulaista kohtaan :)
Haukkiksessa Nomi oli ensin mukana laittamassa kentän treenikuntoon. Voe kamala mikä rinne piti ensin kavuta! Lopuksi tietenkin lammelle, jossa Milania kiinnostaa vain ja ainoastaan vesikirput. Niitä ei vielä näkynyt ja kaikki kesti laiturilla ilman uimareissua :) Nomia ei sinne laskettu.
Miks mie en pääse tuonne...?, ihmettelee Nomi.
Melkein hukkuu jo heinien sekaan... Mutta tänne tullaan vielä uudestaan!
Lauantaina olikin sovittu treffit 11-viikkoisen shelttipoika Nukan kanssa. Hetken tutkailivat toisiaan, mutta alkulämmittelyjen jälkeen saatiin kunnon painit aikaiseksi! Lopussa molempia väsytti jo selvästi, mutta pakko oli vielä vähän jaksaa.Videon pätkää alkuverryttelyistä:


Kuis täs näin kävi?
Kosto elää!
Armoa ei anneta!
Ettäs tiedät.
Tanssiaskelia...
Apua, alta pois.
Ja puree selästä, retale!
Katotaas...
Taas päällä!
Vähän jo väsyttäää...
Vielä viimeiset...
----------
Nomin 8 vkon kypsän iän strategiset mitat 2,3 kg ja hyvin sinnepäin 23 cm. Eka viikko sisäsiistinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti