keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Voiko olla mitään...

...suloisempaa? Ei, jos minulta kysytään :)
Nomi harjoittelee ahkerasti oikeaa päivärytmiä eli päivät koisitaan ja aamulla/illalla touhutaan. Ei nää muut pennut ole tuohon malliin viihtyneet unten mailla, mutta onpahan vähemmän vahdittavaa. Ja sujuihan muuten eka kynnenleikkuukin helposti :) Aamuherätyksissäkin ollaan päästy lähemmäs yhteisymmärrystä, voidaan nukkua jopa puolen seiskaan. Jiihaa! Toki yöllä pitää kertaalleen käydä pissillä, mutta niin on muutkin käyneet ekan viikon tai kaksi. Tosin Milan kävi itsenäisesti papereilla pissillä niin ei tarvinnut itse nousta edes sängystä. Varsin kätevää muutenkin kun asuttiin kerrostalon 6.kerroksessa ja elettiin lokakuuta. Nomin sisäsiisteyden opetus on hyvälla mallilla, ei yhtään vahinkoa sisälle. Auttaa tietysti, että on itse tämän viikon lomalla ja ulkona on kaunis ilma.

Heräämisen jälkeen paljastuu tällainen:
Eipä uskoisi, että Nomi ei ole edes kahdeksaa viikkoa ja ollut täällä vasta muutaman päivän. On kyllä niin reipas pentu ja jo niin kotonaan. Ja lauman kesken niin rauhallista. Lilin jälkeen yksikään pentu ei ole mennyt Milania härkkimään ilman että on tarvinnut edes käskeä, eikä Milankaan ole jaksanut pennuista riehaantua ensi tutustumisen jälkeen. Pitää huolen ja on ekana tarkistamassa, että tulokas ei ole mihinkään hävinnyt ja kaikinpuolin ok, mutta muuten on niin pomosti cool :)

Maantaina oltiin vain kotosalla. Kiia ja Merri kävi tervehtimässä. Nomi säikäytti Merrin tarraamalla häntään kiinni. Mutta ei ole aikaisemmin ollut tuollaista liehuhäntää aivan tyrkyllä niin pitihän sitä kokeilla :)

Kiia ja Nomi
Tiistaina oli jo vähän enemmän ohjelmaa. Aamulla oli Milanin hieronta Eini-fyssarilla Taavetissa ja toki Nomi otettiin mukaan. Reippaasti kipitti sisälle ja Einin luokse. 10 minuuttia hereillä automatkan jälkeen ja sitten olikin hyvä taas nukkua seuraavat kaksi tuntia, että Milan oli käsitelty. Jätkä oli edelleen hyvässä kunnossa, pientä kireyttä etupäässä, mutta ei mitään jumeja tai muitakaan ongelmia. Jatketaan samaan malliin...
Illalla jätettiin Milan kotiin lepäilemään ja lähdettiin Lilin ja Nomin kanssa Tapikselle tokoilemaan. Tai no, Lili tokoili ja Nomi toimi hurmuri-maskottina. Saakohan tokokokeessa lisäpisteitä, jos käy pentuna hurmaamassa tuomarin ;)? Nomi oli niin reippaan oloinen kentällä eikä välittänyt mistään häiriöstä, joten päätin kokeilla että miten onnistuu leikki vieraassa paikassa. Joo, ei mitään ongelmia saalistaa ja taistella pikkuketusta! Tuota kun vielä vahvistetaan pienestä pitäen, niin eiköhän siitä saada sellainen moottori että :)

Nomi ison ketun metsästyksessä...

Voittajan on helppo hymyillä :)
Itse pitäisi pikku hiljaa muistaa, että on pentu talossa ja olla jättämättä Crocseja lojumaan pitkin lattioita. Ne nimittäin vilahtaa sen saman tien Nomin kyydissä pihalle. Hyvin kulkee "isokin" kenkä pienellä pennulla, kun on riittävästi tahtoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti