maanantai 9. toukokuuta 2011

Yllätyksiä

Alkuun yksinkertaista matematiikkaa...

1 + 1 = 2
1 + 1 + 1 = 3
1 + 2/3 + 1/3 = 2

Simppeliä, eikö?

Mikäs yhtälö tähän kuvaan sopii? :)


"Ei ole tulossa kolmatta koiraa." Ne kuuluisat viimeiset sanat... Mut tää on ihan miten sen laskee :)?

Nomi eli Doctor's Order Nomina, musta-hopea kääpiösnautseri narttu, tuli eilen "äitienpäiväyllätyksenä". Aika hyvä yllätys olikin, itse kullekin :)

Nomi tuli kasvattajan kyydissä Ylöjärvelle, jonne huristeltiin Milanin ja Lilin kanssa anivarhain sunnuntai-aamuna. Koirat puhku energiaa kun kello soi kolmelta - jee, anna ruokaa, jee, lenkille!!! Ylöjärvellä tavattiin niin Nana-äiti, grey Soolo sekä snautserit Staffan ja Sumi. Hyvin oli siis pieni tottunut isompien koirien laumaan. Milan ja Lili toivottivat häntä heiluen innostuneena pikkuisen heti tervetulleeksi :) Kotimatka meni hyvin sujuvasti unten mailla yhdellä pysähdyksellä. Ensimmäisen kerran kun Milan rähjäsi kunnolla (hmm, moottoripyörälle) niin pää nousi, mutta sen jälkeen ei enää jaksanut välittää. Hyvä, hyvä.

Hetken ehdittiin olla kotona ennen kuin lähdettiin "mummolaan". Joka paikassa Nomi oli oikein reipas, mutta vähän rauhallisen ja kiltin oloinen ja unta vedeltiin sikeänä vähän väliä. Tämähän on helppo tapaus, ajattelin. Totuus alkoi paljastua seuraavana aamuna... Ja todellinen aamun virkku ja illan torkku! Nomin mielestä aamu alkaa siinä puolen kolmen aikoihin... Protesteista huolimatta joutui tyytymään vaan pissillä käymiseen ja selvittiin jopa viiteen asti ennen kuin oli pakko nousta. On se pieni, mutta siltikin oikea riiviösnautserin alku! Nurtsilla on kiva juoksennella minkä pienistä jaloista lähtee, lelut saa kyytiä (mitä isompi sitä parempi), housun lahkeet ja aamutossut kuuluu myöskin leluvalikoimaan. Matot härskiinnyttää, keittiön karvamatto varsinkin on ihana. Sitä voi ruopata ja repiä lankoja irti. Käsien pureskelu kelpaa myöskin paremman puutteessa. Mutta onneksi suurin osa ajasta menee vielä unten mailla ja syli on paras paikka nukkumiseen! 

Ja toki kuvia... Osaa muuten olla haastava kuvattava :)

Lili vahtii tarkkana vieressä, että hänen lelulla leikkiminen onnistuu.
Pieni tuumaustauko....
Uutta lelua putkeen!
Egon kokoinen lelu?
Sammuu kuin saunalyhty...

Snautserin riiviö...?

Vai pikkuprinsessa?

4 kommenttia:

 1. :D Loistavaa! Kun Kirsi sanoi Tampereella, että yksi _narttu_pentu meni Stiinalle, niin mun piti kysyä oikein vielä uudelleen, että "Niin kelle??" Luulin, että nää pikkuset oli vääränvärisiä ja kokoisia ;) Kivaa, että pikku-Nomi pääsi harrastavaan kotiin! :) Mukavaa kevättä pentulaisen (ja isompien partojen) kanssa! -Elina, Rassonen ja Jaduli

  VastaaPoista
 2. Niin no joo :D Välillä sitä yllättää itsensäkin ;) Mutta onhan tuo aikasta mahtava tapaus, joten kyllä kannatti!

  VastaaPoista
 3. Terveisiä Nomi-siskolle Neppis-veljeltä! :) Ihania kuvia, kovin on samanhenkiset touhut täällä meilläkin!

  VastaaPoista
 4. Nomi lähettää veljelleen terkut takaisin! Toivottavasti päästään vielä joku kerta pistämään painit pystyyn :D

  VastaaPoista