sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Piristymistä

Nopeasti, mutta tarkasti. Lili tokon piirismestiksissä 2014. Kuva Johanna Kiviharju.
Pikkuhiljaa alkaa tämä monen vuoden intensiivisen treenaamisen ja kisaamisen aiheuttama burnoutkin hellittämään... Ihan vielä ei sentään nurmi noin viheriöi, paitsi agilityhallilla ;)

Ensimmäinen kisailmo laitettu menemään - tosin sen kanssa saa vielä jännittää että riittääkö tulokset kun ei olla syksyn jälkeen kisattu. Mutta jos ei tänä vuonna tokon-SM kutsu, niin on meillä onneksi muitakin suunnitelmia :) Kyllä sitä vielä näillä nykyisillä säännöillä pitäisi päästä ulkomaille kisaamaan ja Ruotsista olisi hyvä aloittaa. Kesä ei ole kyllä paras mahdollinen aika kisata, kuten viime kesänä huomattiin niin helteellä meno voi olla aika löysää ;) Mutta suunnitellaan, suunnitelllaan!

Johanna Kiviharjun hieno kuva Lilistä viime vuoden pm-kisoista.
Näitä kuvia voikin fiilistellä vielä vähän lisää uusia odotellessa :)

Samassa paikkamakuurivissä kisojen ykkönen, kakkonen ja nelonen :)

Toko on vakava laji.

Menossa mukana!

Perusasento näin.

Ei näin :) Hieman on väljää... Mutta paljon piti tehdä asioita oikein ennen tuota!

Tämä olikin tiukka paikka, kun ohjaa töpeksi kapulan heiton... Lili paikkasi!

Eilen päästiin tekemään agilityhallillakin jo vähän vaikeampaa tekniikkaa sekä pidempää pätkää. Harjoituksissa kulkee kuin ei olisi mitään taukoa ollutkaan, mutta ehkä sitä rutiinia on hyvä kuitenkin saada enemmän alle ennen kisoja. Agilitylisenssi tuli juuri hommattua ja kisakalenteria toukokuulle jo selailtu ;)

Agilityn SM 2014. Kuva Anne Lind.
Mutta hiljaa hyvää tulee. Ja ehtii tehdä muutakin, kuten vaikka käydä turistireissulla naapurikaupungissa koirien kanssa :D








Se on kevät nyt. Ja viikon päästä loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti